Henry Cavill definitivně novým Supermanem

Obsazení nového Supermana už je definitivní. A zdá se, že to nebude krok vedle jako s Brandonem Routhem, který nový film dokonale pohřbil svým “necharismatem”.
Henry Cavill na sebe upozornil především jednou z hlavních rolí v seriálu
Tudorovci a fantasy Hvězdný prach, teď ho čeká velká hollywoodská budoucnost.

Titulka časopisu Entertainment s definitivním potvrzením Cavillovy role

Ještě letos ho uvidíme jako Thésea v starořecké fantasy Tarsema Singha Immortals a po boku Bruce Willise a Sigourney Weaver v akčním thrilleru The Cold Light of Day.
To všechno byl ale jen předkrm. Studio Warner Bros. oficiálně oznámilo, že urostlý britský sympaťák byl obsazen do role Clarka Kenta resp. Supermana v nové adaptaci komiksu o Muži z oceli. Musí to pro něj být značná satisfakce, protože jednou už roli málem získal – Bryan Singer ale nakonec do Superman se vrací obsadil Brandona Routha. Natáčení pod taktovkou Zacka Snydera začne za pár dní, premiéra filmu je předběžně stanovena na prosinec 2012.

Na fotce z Hello je vidět, že Henry má dostatečné předpoklady na obléknutí modrého trikotu...

Režie, v pořadí již pátého celovečerního filmu o komixovém superhrdinovi, se zhostí Zack Snyder, který tuto příležitost komentoval slovy: „Z celého panteonu superhrdinů je Superman tou nejuznávanější a nejznámější postavou všech dob. Je mi ctí, že u jeho návratu na plátna kin můžu být.“ Neskrýval také své nadšení z obsazení hlavní dvojrole.

Producenty filmu jsou Charles Roven, Emma Thomas, Deborah Snyder a Christopher Nolan, který se společně s Davidem S. Goyerem postaral o námět pro scénář.

 

 

Henry Cavill (uprostřed) ve své zatím největší roli - TUDOROVCI

Článek jsme oštítkovali takto:

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.