Sony Pictures popohání poslední film Whitney Houston, prý je v něm skvělá

Poslední počin Whitney Houston film SPARKLE (2012) je pro diváky i fanoušky zesnulé zpěvačky velmi očekávaným snímkem tohoto roku. Studio Sony Pictures si tento zájem uvědomuje a kromě toho že popohání postprodukční práce, tak se také rozhodlo k maximálnímu boji proti ilegálnímu úniku materiálu. Producent viděl v pátek hrubý střih a výkon Houstonové je prý geniální.

Kromě lehce morbidního faktu, že zpěvaččino úmrtí muzikálu pravděpodobně přinese vyšší zisky, se producenti bojí také ataku ze strany ilegální distribuce, tedy přesněji toho, že budou předčasně zveřejněny některé scény, a především hudba. Studio Sony se proto snaží závěrečné úpravy filmu dokončit co nejrychleji, a dře zaměstnance dle svých slov “co to jde”.

(c) Sony Pictures

Podle interních informací byla také výrazně zvýšena ochrana záznamů ve střižně, která by měla předejít jejich případnému vynesení. Uvidíme, jestli se to studiu povede – historie bohužel není na jejich straně.

Foto z filmu SPARKLE (2012)

“Byl by to obrovský comeback, ona je tak geniální,” řekl Howard Rosenman, který je výkonným producentem. Rosenman viděl hrubý střih filmu v pátek večer a řekl: “Byl jsem jen poblouzněn jejím výkonem, ona byla tak skvělá, jsem v šoku!”

zdroj:  Hollywood reporter

Článek jsme oštítkovali takto:

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.