Recenze | BEZ KALHOT

Channing Tatum vstoupil do tohoto projektu nejen jako hlavní představitel, ale i jako producent. Myslím, že kalkul, že nadlimitní počet nahých svalovců by do kin mohl natáhnout spoustu zvědavých žen a gayů nebyl jen sázkou do loterie, ale na jistotu.

ALEX PETTYFER A CHANNING TATUM (BEZ KALHOT)

Ostatně, to že Tatum věděl, jak prostředí striptérů na diváky zapůsobí je pochopitelné. Sám se kdysi 8 měsíců jako striptér a tanečník živil. Renomovaný režisér Steven Soderbergh o námětu řekl, že se jedná o jeden z nejlepších námětů, o kterých kdy slyšel. Slovo dalo slovo a film se začal realizovat.

BEZ KALHOT

Channing Tatum (Magic Mike) je garancí vyprodaných večerů v klubu Xquisite, který vlastní a vede vysloužilý striptér Matthew McConaughey (Dallas).
Mike se na začátku seznámí s devatenáctiletým klukem Adamem “Kidem” (Alex Pettyfer), kterého vytáhne do prostředí pánského striptýzu a nabídne mu možnost v krátké době vydělat poměrně lehce velký balík peněz.

S úspěchem u žen a davu, penězi a novými auty ale přichází zmatek v hlavách mladíčků a cesta se občas vydá přímo z kopce do pekel. Tatumovi a Pettyferovi zdatně sekundují Joe Manganiello (Big Dick Richie), Matt Boner (Ken), Kevin Nash (Tarzan) nebo Adam Rodriguez jako Tito.

CHANNING TATUM A MATTHEW McCONAUGHEY (BEZ KALHOT)

Pochopitelně že náhled do soukromí striptérů, do zákulisí jejich show je sám o sobě velmi přitažlivý. To by samo o sobě nestačilo, takže nějaký příběh tady samozřejmě je. Je pravda, že celkem prostinký, ale nic světoborného jsem osobně stejně neočekával.
Soderbergh je každopádně šikovný režisér, který točí kvalitní žánrovky. I díky tomu Bez kalhot nesklouzl nikam do hloupého a prvoplánového zobrazování svalů a mužských zadků i předků.

JOE MANGANIELLO (BEZ KALHOT)

Ocenit musím i choreografii a nápady na jednotlivá zobrazovaná čísla. O zábavu není divák v žádném případě ochuzen. Ve scénáři je i nesčetně vtipných momentů, které příběh více odlehčují.
Mluvíme o tom, že snímek je ženský a gay. Nemusí to úplně platit. Vzhledem k tomu, že ve výsledku se protagonisté neberou tak úplně vážně, možná příběh i zpracování ocení i ta chlupatější část páru, která do kina přijde. Nicméně kupujte u pokladny lístky na pánský striptýz, pánové…:) Pošlete tam tentokrát raději jí.:)


Film Bez kalhot se povedl, je to oddechová zábava pro celou rodinu. Děti ale raději nechte doma. Homofoby taky. Protože ti by v kině dostali zřejmě infarkt.

-AC- (totalfilm.cz)
Foto: WB, HCE © 2012 Zákaz kopírování fotografií bez vědomí redakce.

Bez kalhot

Premiéra: 12.07.2012 (HCE)
Magic Mike
Komedie / Drama
USA, 2012, 110 min

Režie: Steven Soderbergh
Hrají: Alex Pettyfer, Channing Tatum, Matthew McConaughey, Matt Bomer, Wendi McLendon-Covey, Joe Manganiello, Olivia Munn, Betsy Brandt, Mircea Monroe, Riley Keough, Adam Rodriguez, Kevin Nash, Cody Horn, Micaela Johnson, Michelle Clunie

Zajímavosti BEZ KALHOT

Není pochyb, a Tatum to může dosvědčit, že děj filmu je do jisté míry založený na pravdě. Když mu bylo 18, střídal brigády jako na běžícím páse, přemýšlejíc co bude dál. Jednoho dne se v rádiu doslechl, že hledají tanečníky do jedné pánské show. „Pomyslel jsem si: Proč ne? Tancovat umím,“ říká. „Znělo to jako práce, kterou jsem mohl dělat ve volné chvíli.“

„Za dvě hodinky taneční show jsem vydělal 150, někdy až 600 dolarů týdně, všechno na ruku. V té době to byl pro mě hotový majland,“ pokračuje. „Vystoupení jsem si fakt užíval, přestože chlap v tangách se někdy může cítit trapně. Čím víc se snažíte být sexy, tím je to trapnější. Musíte to pojmout s humorem a ironií, protože jen tak budete skutečně zábavný. Striptéři jsou většinou ti nejnezáživnější chlapi, jaké si můžete představit. Když dělají parodii na hasiče, musí to být ta nejotřepanější verze hasičů, ale ženy to milují. Vřískají, smějí se a cpou vám do kalhot bankovky. Bylo to divoké. Cítili jsme se jako filmové hvězdy.“

Sdílet?

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.