FREESKIING film FEW WORDS v Praze – soutěž o vstupenky na premiéru a láhve HAVANY

První celovečerní film Candida Thovexe, FEW WORDS, se představí českým divákům dne 3. 11. 2012 v CineStar Anděl. Film, který vznikl ve spolupráci s Quiksilverem, zachycuje jeho průkopnické počátky ve freeskiingu až do dnešní doby, kdy se stal ikonou pro celé generace lyžařů. Po dvouletém filmování, se dočkáme světové premiéry v Paříži. Následovat bude celosvětové premiérové turné po všech kontinentech, během kterého Candide a jeho filmový štáb poctí svou návštěvou také Prahu!

Few Words (foto: Quiksilver)

Tento celovečerní film vyrobený pomocí state-of-the-art kamery a techniky (nejnovější technologie) dokumentuje život Candida Thovexe: jeho dětství v La Clusaz (Francie), jeho úspěchy, zranění, rozhovory s přáteli a rodinou, dobrodružství a setkání s renomovanými mezinárodními lyžaři. FEW WORDS, místy životopis, místy čistě akční film, vtahuje diváka do Candidova světa.
Skrz film, Candide zobrazuje svou oslnivou kariéru stejně jako svou sportovní a životní filozofii. To vše je provázáno dech beroucími akčními záběry na nejúžasnějších místech planety.

Film doprovázený neuvěřitelným soundtrackem, byl režírován Novozélanďanem Mattem Painem (Process Films), jedním z nejuznávanějších filmových tvůrců v průmyslu. Každá akce, každá sekvence, každý záběr byl natočený a sestříhaný tak, aby odrážel Candidovu duši a jeho vize.
Akční záběry byly točeny po celém světě (Kanada, USA, Rakousko, Švýcarsko, Francie, jižní polokoule).

Spolu s Quiksilverem a Havanou Club vám přinášíme soutěž o volné vstupenky na premiéru filmu. K tomu od nás navíc dostanete i láhev tříleté Havany Club Aňejo 3 Aňos.

Jak na to? Odpovězte nám na jednoduchou otázku:

Odkud Candide pochází?
A. Z USA
B. Z Francie
C. Z Belgie

Výherci soutěže FEW WORDS! (VSTUPENKY+ LÁHEV HAVANY)
Potvrďte nám prosím (soutez@totalfilm.cz), že si můžete tuto sobotu 3. listopadu večer v CINESTAR ANDĚL PRAHA vyzvednout výhru. Gratulujeme! V případě, že do dnešního večera nepotvrdíte, vybereme náhradníka.

VÝHERCI:
lukas.nemasta@seznam.cz
TONDA.JEHLICKA@SEZNAM.CZ
jelinkova.alenka@seznam.cz


Tři štastné, kteří správně odpoví, vylosujeme a budeme pro ně mít na premiéře 3. 11. v Praze v CineStaru Anděl připravené 2 volné vstupy na film i dárek značky Havana Club!

Soutěžící si musí cenu vyzvednout osobně v den konání premiéry, tj. v sobotu 3. 11. v CineStaru Anděl maximálně půl hodiny před začátkem projekce, v 19.30. Soutěžící musí být starší 18 let!

Candide Thovex

Candide Thovex

Candide Thovex patří bezesporu mezi špičku v lyžování, což jen potvrzují tři zlaté medaile, které získal na zimních X Games ve třech různých disciplínách (Big Air v roce 2000, Super Pipe v roce 2003 a Slopestyle v roce 2007). Těmito úspěchy dokázal mladý Francouz inspirovat několik generací lyžařů a snowboardistů po celém světě. Candide se stal fenoménem ve světě freeskiingu. Podařilo se mu téměř cokoliv. Vytvořil svůj vlastní závod The Candide Invitational v La Clusaz, na který zval špičkové freeskiery, aby měli možnost se utkat na překážkách do té doby nevídaných obřích rozměrů. Bohužel v roce 2007, Candide spadl a vážně si poranil záda, což málem ukončilo jeho sportovní kariéru.

Few Words (Foto: Quiksilver)

Nevzdal to a vrátil se odvážnější, než kdy předtím. V lednu 2010 vyhrál Red Bull Line Catcher ve francouzském Vars a o několik týdnů později se stal mistrem světa ve Freeridu (Freeride World Tour Champion). Jeho úspěch byl o to šokující, že jej dosáhl hned první rok své účasti na světové freeride tour. Candide byl na vrcholu, avšak jeho mnohaletým snem bylo natočit film. Film, který by posunul laťku freeskiingu ještě o kus dál. Quiksilver, který jej více jak 15 let sponzoruje, mu tento sen pomohl splnit.

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.