REVIVAL s Krobotem a Polívkou bude mít premiéru ve Varech

Světovou premiéru bude mít nová komedie Alice Nellis Revival na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. První diváci ji uvidí v hlavním festivalovém sále v hotelu Thermal v pátek 5. července od 19:00 hodin. V kinech pak film poběží od 11. července. O uvedení Revivalu v rámci MFF KV se v zákulisí hovořilo již delší dobu, proti hovořil „nefestivalový“ žánr komedie, předpoklady naopak potvrzovalo přesunutí premiéry v kinech na termín těsně po festivalu.

Revival (foto: Bontonfilm)

Revival (foto: Bontonfilm)

„Světovou premiéru plánujeme pojmout ve stylu, který si film zaslouží,“ prozrazuje plány Martin Palán, ředitel distribuční společnosti Bontonfilm, která bude Revival distribuovat do kin. „Revival uvedou sami herci a tvůrci filmu a na účastníky premiérového večírku čeká jedno překvapení. Možná totiž vystoupí kapela Smoke,“ prozrazuje dále Palán.

Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Karel Heřmánek a Marián Geišberg hrají v Revivalu kamarády, jejichž rocková skupina se rozpadla v roce 1972, a kteří se rozhodli pokusit o její velkolepý comeback.

Revival (foto: Bontonfilm)

Revival (foto: Bontonfilm)

Každý má k tomu své důvody a každý z nich si stačil nastřádat své vlastní osobní průšvihy. Ve středu dění proto není jen návrat kapely na pódia a s tím spojená zábava, ale i život všech jejích členů. V dalších rolích Revivalu se představí Zuzana Bydžovská, Vojta Dyk, Jenovéfa Boková nebo Richard Genzer.

Revival (foto: Bontonfilm)

Revival (foto: Bontonfilm)

„Revival je komedie o rockenrolu a o jednom podvodu, který báječně vyšel tím, že se vůbec nepovedl,“ říká režisérka Alice Nellis

připravil: totalfilm.cz -AC-, Bontonfilm – Lukáš Vedral

Revival_plakat2 - cerna verze (1)

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.