Soutěž o lístky na slavnostní premiéru filmu LOVE SONG

Do kin se příští týden chystá romantický hudební film LOVE SONG. V hlavních rolích uvidíme Keiru Knightley, Marka Ruffala a Adama Levina, frontmana Maroon 5. Letní New York, komplikované vztahy, skvělá hudba a hvězdná trojice hlavních představitelů.

Love song (foto: A - Company)

Love song (foto: A – Company)

„Chtěl jsem vymyslet příběh o dvojici, která dosud pracovala společně ve stejné umělecké oblasti, ale najednou přestala být rovnocenná. Co se stane s intimitou, důvěrou a loajalitou, když do nich zasáhne sláva?”, vysvětluje režisér John Carney vztah Gretty a Davea.
Love song (foto: A - Company)

Love song (foto: A – Company)

Režisér, který má za sebou – stejně jako jeho postavy – profesionální hudební kariéru, se po Daveově zradě rozhodl postavit Grettě do cesty Dana – jednoho z těch unavených, zestárlých kluků, kteří začínali v 90. letech. Konfrontace znaveného veterána hudebního průmyslu se současnou, optimistickou mladou ženou se opírá i o skutečnost, že nahrávat a míchat album dnes dokáže každý na svém počítači.

Irský scenárista a režisér John Carney se ve svém prvním hollywoodském snímku –  komediální romanci Love Song – vydává do New Yorku. Autor dramatu Klub sebevrahů (2001) a romantického příběhu Once (Oscar 2007 za nejlepší píseň pro Markétu Irglovou a Glena Hansarda) vypráví o tom, co se stane, když se sejdou dva osamělí lidé a začnou spolu vytvářet svět plný hudby.

Love song (foto: A - Company)

Love song (foto: A – Company)

Hlavní ženskou roli v nakažlivě romantické komedii – jemnou, ale energickou Grettu – si zahrála Keira Knightley (Oscar 2006 za kostýmní romanci Pýchy a předsudek, Pokání, Anna Karenina). Partu ztroskotaného hudebního producenta, kterému Gretta vdechne nový smysl života, se ujal Mark Ruffalo (Zodiac, Prokletý ostrov, Avengers). Frontman úspěšné kapely Maroon 5 Adam Levine na stříbrném plátně debutuje rolí hrdinčina přítele Davea.

Ve filmu zazní hned několik původních skladeb, které vycházejí z různých populárních žánrů a zrcadlí současně vnitřní stav hlavní hrdinky – Gretty. Souzní ovšem i s živou atmosférou newyorských ulic, kde Dan nahrává Grettino album.

Společně s distribuční společností A-Company Czech jsme pro vás připravili soutěž od dvě vstupenky na slavností premiéru, která se koná ve středu 2. července 2014 v 19 hodin v pražském kině Lucerna.
Prosíme, abyste soutěžili, pouze pokud se můžete v uvedené datum projekce účastnit.
VSTUPENKY NA SLAVNOSTNÍ PREMIÉRU JSOU V PRODEJI ZDE

Pravidla soutěže
Ceny do soutěže věnovala společnost A-Company Czech.
Soutěž probíhá od 1. července do 2. července 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: LOVE SONG.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

Love song poster