Vary jdou do finále – slavnostní večer zprostředkuje televize i kina po celém Česku

Několik hvězdných hostů, spousta doprovodných akcí, do dnešního rána přes 430 projekcí a téměř 13 tisíc akreditovaných návštěvníků. Dnes večer Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary vyvrcholí. 49. ročník má ale jednu novinku. Pokud nebudete sedět přímo ve Velkém sále hotelu Thermal nebo sledovat slavnostní zakončení prostřednictvím České televize, můžete vyrazit do některého z kin, kde se bude ceremoniál živě vysílat společně se závěrečným filmem. 

Divoké historky (foto: Aerofilms)

Divoké historky (foto: Aerofilms)

K mimořádné události v podobě přímého přenosu ze zakončení festivalu a paralelní projekce Divokých historek se dnes večer připojí 35 českých kin. Ozvěny budou následně v kinech Aero, Světozor a Scala pokračovat až do 19. července, nabídnou celkem 33 festivalových snímků.

sary vary_kviff

Vstupenky na jednotlivá představení je možné zakoupit či rezervovat on-line na webech jednotlivých kin: www.kinoaero.cz, www.kinosvetozor.cz a www.kinoscala.cz, tamtéž lze nalézt více informací a kompletní program. Vstupenky je možné rezervovat na tel. čísle 608 33 00 88. Předprodej na Oficiální ozvěny 49. MFFKV probíhá také na pokladnách kin.

připravil: AC, totalfilm.cz
foto: Film Servis Karlovy Vary, Aerofilms