Marvel začal v pondělí natáčet Ant-Mana – do kin přijde za 11 měsíců

Marvel odstartoval v pondělí 18. srpna natáčení očekávaného přírůstku do rodiny marvelovských celovečerních bijáků. Ant-Man s Paulem Rudem režíruje Payton Reed a v dalších rolích se objeví třeba Michael Douglas nebo Evangeline Lilly. Do českých kin se novinka podívá 18. července 2015.

Ant-Man - první foto z filmu (Marvel)

Ant-Man – první foto z filmu (Marvel)

Ant-Man se na stránkách comicsů poprvé objevil v roce 1962. Postava mravenčího muže je další postavou marvelovského univerza a zároveň pokračováním celovečerních dobrodružství, která jsme již měli možnost sledovat ve filmech Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: První Avenger, Avengers, Iron Man 3, Thor: Temný svět, Captain America: Návrat prvního Avengera, Strážci Galaxie a která budou pokračovat také v chystaném snímku Avengers: Age of Ultron.

ant-man_logo

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět…

připravil: TK, totalfilm.cz
zdroj: Falcon, Marvel © 2014