Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Sexy soutěž se Sin City

Proč sexy soutěž? Jednak proto, že všechny ceny opravdu stojí za hřích, ale máte možnost vyhrát i českou verzi zakázaného plakátu s Evou Green, který vkusně ozdobí leckterý chlapecký pokojíček i chlapskou garáž. Když se zadaří a odpovíte správně na naši otázku, můžete vyhrát jeden z komiksů Sin City od nakladatelství Comics centrum, lístky do kina, látkové tašky a zmíněné plakáty. (Máme i další dvě sexy kočičky, podívejte se v náhledu).

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil

Ode dneška můžete do kina na pokračování slavné kultovky zajít. Vybrat si můžete 2D nebo 3D verzi, recenzi si můžete přečíst zde. Ale zpátky k soutěži:

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Která slavná zpěvačka se objevuje v Sin City: Ženská%26#x002c; pro kterou bych vraždil a také v předchozím filmu Roberta Rodrigueze?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]

Jak už bylo řečeno, přichystány jsou žhavé plakáty, látkové tašky, lístky do kina i komiksy. Ty nedávno vyšly už v několikáté reedici a pokud si chcete prohlédnout i další tituly Comics Centra, stačí kliknout zde. Nedávno jsme také psali o vzniku jedinečného kompletu Sin City v obří knize Ku*va velký Sin City.

scsoutez

sin city plakaty soutez

Hrajeme o tyto plakáty – jeden šťastlivec získá celou sadu, ostatní po plakátu

Pravidla soutěže Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
číslo soutěže: 20-2014
Ceny do soutěže věnovala A-Company Czech a Comics centrum.
Soutěž probíhá od 4. září do 10. září 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: Sin City.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.
TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast