Co koupit domů na placce? BD a DVD tipy

Dneškem zahajujeme pravidelnou rubriku s novinkovými nosiči filmových titulů, které stojí za to mít doma. Tyto články bude doplňovat i pravidelný unboxing (rozbalování) některých titulů, které připravujeme s partnerem této rubriky, internetovým i kamenným obchodem film-game.cz. Na našem YouTube kanále už nyní najdete několik videí, na kterých si spolu s námi můžete prohlédnout krabičky z venku i zevnitř, menu či ukázky českého dabingu. Pojďme ale rovnou na dnešní tipy z nabídky českých distributorů.

Na hraně zítřka

na hrane zitrka

Asi nejočekávanější titul tohoto měsíce. Kritikou i fanoušky chválený film s Tomem Cruisem a Emily Blunt vypráví příběh bývalého armádního mluvčího, který musí (ač nerad) zachránit spolu s krásnou ale drsnou partnerkou planetu Zemi od šmejdu z vesmíru. Možná ne zcela originální, ale je tu jedna věc, kterou v jiných podobných žánrovkách nenajdete. Uvidíte sami.
koupitNovinka vychází ve čtyřech verzích. Nejvíc jí sluší samozřejmě BD 3D/2D verze ve Futurepaku, totéž najdete i v plastové verzi, k dostání je i samostatné 2D BD balení a pochopitelně i DVD. Všechny vydané verze obsahují bonusy. Nejvíc jich mají samozřejmě Blu-ray disky. Na DVD jsou přidané materiály jen v omezeném množství.
Obraz v 2.40:1, zvuk anglický DTS-HD Master Audio 7.1, v češtině 5.1
Připravujeme Unboxing

Na hraně zítřka DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Godzilla

godzilla

koupitJe třeba něco dodávat? Nejslavnější filmové zpracování není to z devadesátých let. Legendární je především Godzilla z roku 1954, které se nejnovější zpracování snažilo přiblížit. A povedlo se. Vznikl film se skvělými triky, zajímavým scénářem, dobrým obsazením a hutnou atmosférou.
Vychází na DVD, BD 3D/2D, BD 2D a slušivém futurepaku s 3D i 2D BD verzí.

Obraz v 2.40:1, zvuk anglický DTS-HD Master Audio 7.1, v češtině 5.1
Připravujeme Unboxing

Godzilla lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


S naším partnerem nyní můžete soutěžit o ceny k filmu Godzilla. Odkaz najdete zde.

Amazing Spider-man 2

amazing spiderman 2

koupitTohle se taky povedlo. Sice tu máme dva nesmiřitelné tábory fanoušků dřívějších verzí, ale už dva filmy s Andrewem Garfieldem dělají nám v redakci velkou radost. Krom DVDčka, Blu-raye 3D/2D je tu ještě k mání Steelbook s 2D verzí a speciální sběratelská edice (opravdu velká krabice) s BD 3D/2D, ale hlavně svítící a elektrizující hlavou Electra. Jak to vše vypadá můžete zhlédnout v našem unboxingu.

Obraz v 2.40:1, zvuk anglický DTS-HD Master Audio 5.1, v češtině 5.1

Amazing Spider-Man 2 BD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Captain America: Návrat prvního Avengera

captain america 2

koupitA další dvojka od Marvelu. Kapitán Amerika (a na tom se shodujeme s fanoušky) se ve dvojce vylepšil. Lépe řečeno megasvaly mu zůstaly, ale scénář je podstatně lepší než jeho filmová jednička.
Krom kolekce obou dílů v BD i DVD verzi vyšel Návrat prvního Avengera na BD 2D, BD 3D/2D a DVD.
Kovová sběratelská krabička bohužel tentokrát trestuhodně chybí, takže k Avengers Steelbooku nebude co postavit. Jak je to možné, distributore?

Obraz v 2.40:1, zvuk anglický DTS-HD Master Audio 7.1, v češtině 5.1
Připravujeme Unboxing

Captain America: Návrat prvního Avengera DVD lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Need for Speed

need

koupitFanoušci rychlých kol a počítačových her budou mít jistě radost. Scény s automobilovými závody a rychlými honičkami se podařilo ztvárnit opravdu dobře. Příběh nám tu sice trochu hapruje, ale s tím u tohoto druhu popcornové zábavy asi nic nenaděláme. Pro dobré domácí kino je to ale přesto velmi dobrý materiál.
Vyšlo na DVD, BD 3D/2D a kovovém futurepaku s BD 2D verzí.

Obraz v 2.39:1, zvuk anglický DTS-HD Master Audio 7.1, v češtině 5.1
Připravujeme Unboxing

Non-Stop

non

koupitLiam Neeson to je sázka na jistotu. Tenhle chlapík dokáže svým charismatem pozvednout i slabší film. Ale Non-Stop k nim rozhodně nepatří. Plnokrevný thriller z paluby mezikontinentálního letu patří k tomu lepšímu, co se v daném žánru dalo letos v kinech vidět. Koupit můžete DVD, BD a Futurepak BD v pěkné kovové krabičce.

Obraz v 2.40:1, zvuk anglický DTS-HD Master Audio 5.1, v češtině 5.1
Připravujeme Unboxing

Pelíšky

pelíšky1

koupitZa zmínku určitě stojí i remasterovaná verze jedné z nejoblíbenějších českých komedií posledních dvaceti let. Hřebejkovy Pelíšky konečně vyšly na BD a DVD v remasterované verzi.
K dostání je samozřejmě stále i původní DVD, ale kdo by si ho kupoval, když můžete mít za velmi slušnou cenu křišťálový obraz i zvuk?

Obraz v 2.40:1, zvuk DTS-HD Master Audio 5.1

Fair Play

fairplay

koupitPoslední film z tipů tohoto týdne opravdu stojí za to. Sportovní drama Andrey Sedláčkové si od nás plným právem vysloužilo v recenzi 90%. Perfektní herecké výkony i tísnivá atmosféra normalizačního sportu berou divákovi dech i iluze o fair play…
Vychází na BD a DVD.

Obraz v 2.40:1, zvuk DTS-HD Master Audio 5.1

Fair Play lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Partnerem rubriky je internetový a kamenný obchod Film-game.czfilmgame logo podvideo