John Wick – akčňák roku s Keanu Reevesem (soutěž o vstupenky)

Nečekaná akční perla s Keanu Reevesem jde příští čtvrtek do kin a čtenáři Total filmu mají díky Bontonfilmu možnost posoudit dřív než ostatní, jestli je návrat Keanu Reevese opravdu tak skvělý, jak se v zahraničí píše. Za nás jednoznačně ano! John Wick je obávaný zabiják, který před lety odešel na odpočinek. Prožil 5 skvělých let s milovanou ženou, která ale právě zemřela. Johnovi zbyly jen vzpomínky a pes, na kterého se po smrti ženy upnul. Štěně mu ale při krádeži jeho auta přímo před očima zabije synek mafiána, se kterým John dřív spolupracoval. Když se v podsvětí zjistí koho zlodějíček okradl, zavládne velká hysterie. John Wick totiž chystá vendetu. O to drsnější, že tentokrát to bude hodně osobní…

John Wick (foto: Bontonfilm)

John Wick (foto: Bontonfilm)

  • Herci - 80%
    80
  • Režie - 80%
    80
  • Akce - 100%
    100
  • Scénář - 80%
    80

První dojmy z Johna Wicka

Akční novinku natočil s Reevesem režisér Chad Stahelski (Constantine). A proklatě dobře. Letos v kinech jednoznačně nebyl lepší akční film. Žádná hluchá místa, jedna skvěle natočená akce střídá druhou a jako bonus je tu ještě fakt, že všechny akční scény točil Keanu Reeves sám. A kolik životů stojí jeden život milovaného psa? - 95. Přesně tolik lidí Keanu Reeves zlikviduje, než bude mít zcela vyřízeno.
Recenzi připravujeme.

85 %

Bontonfilm_webSoutěž o vstupenky na pražskou předpremiéru

Pět z vás s doprovodem bude mít možnost užít si Johna Wicka na speciální předpremiéře v úterý 21.10 v 19.00 v Cinema City Flora.
Stačí odpovědět na naši otázku.

SOUTĚŽ SKONČILA, VÝHERCI BYLI KONTAKTOVÁNI.

Soutěž pořádá Totalfilm.cz, dodavatelem cen je Bontonfilm, a.s.
Pravidla soutěže John Wick
číslo soutěže: 25-2014
Ceny do soutěže věnoval Bontonfilm.
Soutěž probíhá od 14. října do 19. října 2014 včetně.
Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu zprávy: John Wick.
Výherce oznámíme zde, na našich sociálních sítích a bude vyrozuměn emailem či telefonicky neprodleně po ukončení soutěže.

připravil: MS, totalfilm.cz