Festival krátkých filmů Praha – Tipy na víkend

Pokračuje desátý ročník Festivalu krátkých filmů Praha. V obou víkendových dnech můžete samozřejmě zhlédnout kompletní Mezinárodní soutěž. Dnes ve velkém sále Světozoru v 17 a 19 hodin, v neděli pak v malém sále ve 14:30. To nejlepší z programu uplynulých let můžete vidět ve velkém sále v sobotu od 15 hodin a malém sále od 20:30.

Simona Babčáková

Simona Babčáková

Asi nejlákavějším programem dnešního dne je Brutal Relax Show, moderovaná herečkou Simonou Babčákovou (Velký sál Světozoru – 21:00). Relaxační balíček je složený z filmů, jež před svými diváky neskrývají, že tomu tak doopravdy je. Brutal Relax Show je tu proto, aby zpříjemnila jednu z vašich temných nocí, a o její opravdu oddechovou atmosféru bude také letos v roli průvodce pečovat Simona Babčáková. Na programu je třeba Krutopřísnej badminton, gangsterka Regie, hlava pěnová a dalších 9 bizarních snímků, které stojí za to.

Krutopřísnej badminton

Krutopřísnej badminton

O víkendu je pro malé návštěvníky připraven speciální program Prague Shorts dětem. Koná se v Bio Oko a kině Aero a více si o něm můžete přečíst zde.

Uniknout by vám neměla ani sekce Labo, která více než na příběh upozorňuje na vynikající vizuální zpracování. Začíná v sobotu v 18:30 v malém sále a neděli v 15:00 ve Velkém sále Světozoru.

V programu nechybí ani nejlepší české krátké filmy od roku 1960 až po současnost (sobota 16:30 – malý sál).
Kompletní program a další informace najdete zde.

připravil: AC, totalfilm.cz
foto: Film Servis Festival Karlovy Vary, a.s.

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.