Vybíjená | Simona Krainová s Geňou na porodním sále (video)

Nová česká komedie podle bestselleru Michala Viewegha Vybíjená, znamenala pro modelku Simonu Krainovou návrat na filmové plátno se vším všudy. Tvůrci si na ni přichystali mimo jiné scénu porodu s nečekaným porodníkem v podání Richarda Genzera. Podívejte se na právě uvolněnou ukázku.

„Natáčení mě bavilo a hrozně jsem si to užívala. Byla jsem také samozřejmě dost nervózní, chtěla jsem do toho dát maximum, byla to pro mě obrovská výzva a zodpovědnost. Byl to úžasný zážitek a jsem za tuto další filmovou zkušenost moc ráda,“ tvrdí Simona Krainová i přesto, že neměla vůbec lehké scény, jako právě tu v porodnici.
Shodou okolností knihu Michala Viewegha Vybíjená četla poprvé právě v době, kdy čekala svého prvního syna Maxe. Když dostala filmovou roli, tak se k románu znovu vrátila, aby si ho připomněla.

Simona Krainová ve Vybíjené (foto: Falcon)

Simona Krainová ve Vybíjené (foto: Falcon)

Každý ze tří mužských hrdinů má nějaké své charakteristické rysy. Jaký je typický pro lékaře v podání Richarda Genzera?   

„Myslím, že je to hláška “Sukně hore”…zřejmě tato věta odstartovala moji praxi gynekologa,“ tvrdí Richard Genzer.

Vybíjená je, jak bylo řečeno i ohlédnutím za důležitými životními okamžiky. Pokud by měli vybrat jeden moment, který byste si chtěli stále připomínat, tak se  Richard Genzer i Simona Krainová shodnou na  dětech.
„Určitě jsou to porody mých dvou synů. Je to tak silný zážitek, že to hodí do stínu ostatní pěkné zážitky,“ říká Simona Krainová.To, jak se herečtí partneři vypořádali s tím filmovým porodem uvidíme ve filmu Vybíjená již 12. března.

připravil: AC, totalfilm.cz
zdroj: Zuzana Janáková, Uljana Donátová
foto/video: Falcon © 2015