Macháček varuje: vypněte si mobily! Kampaň k filmu Wilsonov začíná

Počátek kampaně komedie Wilsonov připomíná americké kinokampaně některých známých titulů. Svou sadu kino upozornění měl svého času třeba Klub rváčů Davida Finchera. Byla tak povedená, že se nakonec dostala v bonusech i na DVD. Jestli se to podaří první ukázce z Wilsonova, posuďte sami. Do kin nyní přichází první záběry z očekávaného filmu jako upozornění divákům, aby si před představením nezapomněli vypnout mobilní telefony.

Komedii Wilsonov natočil režisér Tomáš Mašín ve stylu slavných a kultovních českých filmů Adéla ještě nevečeřela nebo Tajemství hradu v Karpatech. Děj zavádí do počátku minulého století, kdy se starosta jednoho města kdesi ve střední Evropě rozhodl, že jej připojí jako nový stát Spojených států amerických a pojmenoval jej na počest jejich prezidenta – Wilsonov. Slavnostní akt ovšem ohrožuje řádění nebezpečného zločince. A protože si místní policie neví rady, přichází na pomoc specialista z FBI. Podaří se agentu Foodovi s pomocí mladého policejního eléva zatočit s masovým vrahem?

Wilsonov (foto: Falcon)

Wilsonov (foto: Falcon)

V hlavních rolích uvidíme Jiřího Macháčka jako agenta FBI, Vojtěcha Dyka jako jeho asistenta, dále Táňu Pauhofovou, Jana Krause, Luboše Kostelného, Stanislava Majera nebo Petra Čtvrtníčka.
Do kin film uvede společnost Falcon 1.10. 2015.

zdroj: Uljana Donátová
foto/video: Falcon, Film Brigade © 2015