Začalo natáčení komedie Dvojníci – v hlavní roli Ondřej Sokol

Tento týden padla první klapka nové české komedie s názvem Dvojníci, kde se v hlavní dvojroli objeví Ondřej Sokol. Sekundovat mu v rámci více než třicetidenního natáčení budou další známé tváře jako Petr Nárožný, Jakub Kohák, Miroslav Etzler, Petr Čtvrtníček, Milan Šteindler, Miroslav Táborský, Zuzana Slavíková, Jitka Schneiderová či Simona Krainová.

Film se bude natáčet v interiérech i exteriérech města Litoměřice, kde dostanou šanci zahrát si komparzní role i místní obyvatelé. Další část snímku potom bude vznikat v Praze či ve Slaném. Film režíruje Jiří Chlumský, producentem je Miloslav Šmídmajer a do českých i slovenských kin by měli Dvojníci dorazit v únoru 2016.

Dvojníci

Dvojníci

Honza Rambousek je svým způsobem sympatický podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Je to také nenapravitelný sukničkář, přesto ho ženy milují… Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen… Zachrání ho náhoda – do cesty se mu připlete jeho dvojník, středoškolský profesor Richard Prospal, pedant a slušňák k pohledání, a těm dvěma se zázračně změní život.

Ondřej Sokol a režisér Dvojníků Jiří Chlumský

Ondřej Sokol a režisér Dvojníků Jiří Chlumský

Zatímco si Honza užívá v Richardově kůži doma i ve škole, Richard je pronásledován mafiány, protože mu nevěří, že není Honza Rambousek. A když se do rukou mafiána dostane i jeho dcera Natálka, tak Richardovi nezbývá, než zapomenout na slušné vychování a najít způsob, jak vyzrát na mafiána a jeho gorily a dostat nejen obraz, ale i dceru do bezpečí. Kolotoč překvapivých komediálních situací se roztáčí naplno.

připravil: JG, totalfilm.cz
zdroj: D. Brančíková