Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Marvel pouští do světa Ant-Mana (soutěž o lístky na premiéru v Imaxu)

Filmový svět Marvelu se opět rozrůstá a snímkem Ant-Man nám poprvé na filmových plátnech představuje zakládajícího člena týmu Avengers, mravenčího muže Ant-Mana. Společnost Marvel Comics postavu Ant-Mana, tehdy ztělesněného v osobě Hanka Pyma, poprvé uvedla v roce 1962 v comicsu Tales to Astonish č. 27, aby se Pym později objevil po boku ostatních Avengers v jejich debutu v comicsu Avengers č. 1 v roce 1963. Pym se Ant-Manem stal po objevení chemikálie – takzvané Pymovy částice – která mu umožňovala měnit velikost a dodávala mu nadlidskou sílu. S pomocí dalších svých technologií pak Ant-Man získal také schopnost ovládat armády mravenců.

Ant-Man (foto: Falcon)

Ant-Man (foto: Falcon)

BRND_IMAXLogo_2925C_CzechRepublicNový akční film společnosti Marvel nás seznamuje s legendárním zlodějem Scottem Langem coby současným Ant-Manem. Poté, co ho doktor Hank Pym vybaví neuvěřitelnou schopností zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, je Lang nucen stát se hrdinou a pomoci Pymovi ochránit tajemství principu fungování úžasného obleku Ant-Mana před novou generací hrozeb. Tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám jsou Pym a Lang nuceni naplánovat a realizovat dokonalou krádež, která zachrání celý svět.

A k čemu tedy dojde ve chvíli, kdy si Scott Lang tento oblek obleče? Má možnost se ihned zmenšit, ovšem pokud tak učiní, exponenciální měrou současně stoupá jeho síla. „Ant-Man má, když je malý, velice vysokou hustotu, takže bych například mohl být padouchem, který na někoho míří pistolí, a najednou cosi odněkud přiletí a vyrazí mi to zub. Jedná se o Ant-Man, který letí vzduchem a vrazí do mého zubu vší silou skutečného velkého člověka. Jde tedy o něco velice zajímavého a nového. Je jako letící kulka a vy nevidíte, odkud se objevil. Další jeho zajímavostí je to, že mu nestačí se prostě jen zmenšit a mít vystaráno,“ prozrazuje režisér Peyton Reed. „Může svou velikost měnit velice rychle, například uprostřed souboje. Jednou z jeho dovedností je schopnost svého nepřítele zaskočit, protože se svým oblekem může velikost měnit zcela dle libosti.“

Ant-Man (foto: Falcon)

Ant-Man (foto: Falcon)

Po obřích dinosaurech v Jurském světě a Arnoldovi, kterému malé plátno nikdy nestačí, přichází do Imaxu tentokrát hrdina nejmenší. Opět se v IMAXu® setkáme s jedinou 3D kopií s titulky. V ostatních kinech budou 3D verze Ant-Mana pouze s dabingem.

Soutěž o 5×2 vstupy na premiéru Ant-Mana
(středa 15. 7. – 19:00 – Praha – Imax)

Soutěžte pouze, pokud jste si jisti, že se můžete účastnit premiéry ve stanovené datum. V případě, že na projekci nepřijdete, příště se nebudete moci soutěže o premiéru zúčastnit.

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Mravenci uzvednou x-násobek své váhy. Pokud by lidé měli stejnou sílu úměrně své velikosti, zvedali bychom při průměrné váze dospělého muže menší osobní auta. Jaký násobek své váhy jsou mravenci schopni unést?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’pětinásobek,desetinásobek,dvacetinásobek’/][/contact-form]

Imax-Antman-poster

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast