Gangster Ka: Afričan představuje trailer

Diváci byli s prvním dílem filmu Gangster Ka spokojeni. Hovoří o tom i hodnocení na filmových databázích. Pokračování filmu bylo ale naplánováno bez ohledu na komerční úspěch filmu. Příběh inspirovaný Radovanem Krejčířem byl rozdělen do dvou filmů. První měl premiéru v září. Pokračování Gangster Ka: Afričan, které vypráví o Káčkových eskapádách na útěku, vejde do kin už 26. listopadu.

Pokud jste neviděli první díl, nic se neděje. Filmy před divákem obstojí i samostatně. Film Gangster Ka: Afričan se také úspěšně podařilo prodat do jihoafrické distribuce. Zde budou filmy uvedeny v opačném pořadí.
“V žádném případě to není problém, protože filmy jsou na sobě de facto nezávislé”, řekl k tomu producent filmu Adam Dvořák. I druhý díl režíroval Jan Pachl podle námětu Jaroslava Kmenty.

Káčko už nemá co ztratit

Po nepochopitelném útěku přímo z rukou policie, opouští Kraviec Českou republiku. Začíná nová etapa jeho zločinného života. Káčko už nemá co ztratit. Teprve teď začíná vyplouvat na povrch veškerý odpad, který po něm zbyl. Káčko se usazuje na Seychelských ostrovech, v rukou má směnku na 80 milionů, která z fleku může položit premiéra i vládu. 6 miliard z vytunelovaného podniku ČEPRO se pomalu rozpustilo, je potřeba přijít s novým zdrojem příjmu. I kdyby kvůli tomu měl udělat státní převrat.

čtěte také: Recenze Gangster Ka

Gangster Ka: Afričan (foto: Bioscop)

Gangster Ka: Afričan (foto: Bioscop)

Česká republika tak exportuje do světa gangstera prvotřídního formátu. Ať už to jsou Seychely nebo Jihoafrická republika, všude kam tento gangster vstoupí, likviduje místní mafii a nastoluje vlastní řád. Na povrch se derou negativní vlastnosti jeho charakteru v závislosti na přemíře užívání drog a alkoholu. Káčko se mění z nadprůměrně inteligentního podvodníka na nejtemnějšího gangstera, vraha a obchodníka s narkotiky. A to je místo v polosvětě, ze kterého není návratu…

-red-
zdroj: Bioscop © 2015

Gangster Ka African plakat