Ohlasy na první promítání Spectre jsou skvělé

Nová bondovka Spectre už byla v Británii odpromítána prvním novinářům a pozvaným hostům. To že vzali novináři i fanoušci Daniela Craiga už dávno na milost není žádná nová zpráva. Přesto nezaškodí si připomenout, že před filmem Casino Royale byly ohlasy na jeho angažmá spíš záporné. Recenzenti nepějí ódy jen na tvůrčí tým Spectre (od Skyfall neprošel téměř žádnou obměnou) v čele se Samem Mendesem, ale slova chvály a obdivu sklízí i sám Craig. 

Spectre - (foto: Forum Film)

Spectre – (foto: Forum Film)

Spectre-logo-clanek

Vznikl Bond pro 21. století

Pojďme se ale věnovat samotnému obsahu a dojmům z filmu. Podle prvních reakcí zahraničních kolegů to vypadá na návrat starého dobrého humoru a nadsázky. Nebude to už tak temné jako Skyfall. Producenti se rozhodli obě tyto větve propojit a zdá se, že vznikl ideální hybrid. Tedy Bond pro 21. století. Chválí se akční scény, záporák a celkový drive filmu. Na co si kritici naopak stěžují? – Na délku a jednodušší zápletku.
Spectre dorazí do českých kin už 5. listopadu v distribuci společnosti Forum Film. Připravili jsme pro vás několik speciálních článků i soutěž o komplety bondovek s Danielem Craigem. Máte se na co těšit!

-red- 
foto/video : Forum Film © 2015

SPECTRE © 2015 Danjaq, LLC, Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc., Columbia Pictures Industries, Inc. SPECTRE, 007 Gun Logo and related James Bond Trademarks © 1962-2015 Danjaq, LLC and United Artists Corporation. SPECTRE, 007 Gun Logo and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.