Hardcore Henry si vystřílel v kinech větší prostor (soutěž o komiks)

Kinaři měli původně vůči Hardcore Henrymu předsudky. Báli se, že je film na české diváky až příliš silná káva. Ale šuškanda byla tentokrát rychlá a sami diváci si vynutili nasazení v dalších kinech. Díky plným sálům a nadšeným ohlasům je Hardcore Henry od 28. dubna ve více sálech a kinech, než při své premiéře.

Hardcore Henry je první akční film natočený z pohledu hlavního hrdiny (jako v počítačové střílečce). Film nabízí nekompromisní zážitek, jaký v kině dosud nikdo neměl šanci zakusit. A k tomu kulometnou dávku násilí, černého humoru, divokých nápadů a bezuzdné zábavy. Řada lidí bude filmem opovrhovat, s tím se jaksi počítá. Stejně jako s tím, že hned další řada vedle bude Henryho bezmezně milovat. Kdo se někdy seznámil s Doomem, Quakem, Dukem a dalšími báječnými společníky velké „First-person shooter“ rodiny, ten by se měl aspoň na chvíli ocitnout v sedmém nebi.

Soutěž o komiksy Hardcore Akan

Jako malou oslavu jsme pro vás s Bontonfilmem připravili soutěž o raritní komiksy, které se v Česku neprodávají, a 10 výherců bude mít tedy díky tomu doma opravdovou raritu. Komiks Hardcore Akan vypráví o krvavém zrodu hlavního záporáka. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a třeba budete mít štěstí! Důležitý dovětek – soutěžíme o originály v angličtině.

Hardcore-Henry-soutez-comics-akan

Soutěž trvá od 29. 4. do 5. 5. 2016 včetně. Každý soutěžící smí do soutěže zaslat pouze jeden email se správnými odpověďmi nebo místo emailu použít formulář na webu. Pokud pořadatel zjistí, že soutěžící toto pravidlo obchází, vyloučí ho ze slosování. Pokud budete odpovídat na email soutez@totalfilm.cz, uveďte do předmětu “Hardcore Akan”.

Děkujeme distribuční společnosti Bontonfilm.

hardcore_henry_998x200_CZ