Hra o trůny VI. odstartovala – doprovodí ji zábavný pořad

Celosvětová nervozita před premiérou prvního dílu šesté řady jednoho z nějúspěšnějších seriálů současnosti vyvrcholila v noci na dnešek. Spolu s americkou premiérou nabídlo i české HBO dnes v noci premiéru nejnovějšího dílu Hry o trůny. Pro ty, kteří v noci nevstávali, má HBO první díl volně přístupný ve videotéce HBO GO nebo druhou premiéru dnes večer ve 20.00 na HBO. Novou řadu navíc doprovodí zábavný pořad Hra o trůny: Pod čarou. Nový doprovodný seriál HBO moderují Andy Greenwald a Chris Ryan, zábavně a zároveň sofistikovaně probírá otázky typu, kdo, jak, kde, “a co má tohle do háje znamenat” u nejnovějších dílů seriálu Hra o trůny. 

Hra o trůny: Pod čarou nabídne fanouškům seriálu Hra o trůny šanci ponořit se hlouběji do událostí a důsledků každé pondělní epizody v novém seriálu, produkovaným Bilem Simmonsem. Seriál moderují novináři a příznivci Trůnů, Andy Greenwald a Chris Ryan (bývalí moderátoři oblíbeného podcastu Watch the Thrones / Sledujte Trůny). Každý díl seriálu Hra o trůny: Pod čarou, rozebírá do detailu události nejnovější epizody GOT, a současně se zabývá komplikovanými politickými  zápletkami a dějinami epického příběhu George R.R. Martina, plným pokrytectví a zrad, vítězství i triumfu. Seriál, který kombinuje ukázky z nově uvedených dílů s náhledy, názory a více či méně absurdními prognostikami, je dokonalým post-trůnovým koktejlem pro fanoušky dychtících po čerstvých a zábavných pohledech do jejich oblíbeného pořadu.

Hra o trůny na HBO GO

Hra o trůny na HBO GO

S premiérou šesté řady Hra o trůny, bude každý týden díl Hra o trůny: Pod čarou vysílán v týdnu uvedení premiérového dílu. V Čechách tento seriál začne HBO vysílat od středy 27. 4. Na HBO a HBO GO.

První díl šesté řady můžete zdarma sledovat zde: http://bit.ly/1Tsti5o

Hra o truny 6

-red-
zdroj: P. Brožková – HBO Europe

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.