Daniel Craig v roli Bonda definitivně skončil

Už se o tom dříve spekulovalo. Bondovka Spectre byla posledním filmem o slavném agentovi, který jako hlavní představitel natočil Daniel Craig. Sám herec to několikrát prohlásil na place posledního filmu a na podzim se zmínil i před redaktorem Telegraphu.

image

Nyní ale britský list Daily Mail přišel s informací od zdroje přímo z MGM. Craig má sice smlouvu ještě na jeden díl, ale k roli 007 se už vrátit nechce. Studiu nepomohly ani další návrhy, honorář 100 milionů dolarů a podíl na zisku.
Postoj herce se ale dá pochopit, natáčení filmu tohoto typu je velmi časově a fyzicky náročné. Pohádkový honorář je sice slušnou náplastí, ale Craig si zřejmě řekl, že v nejlepším se má přestat.
Po tomto zřejmě definitivním oznámení se svět ještě víc ponoří do spekulací, kdo se stane Craigovým nástupcem.

image

Mluvilo se o Tomu Hiddlestonovi nebo případném prvním afroamerickém Bondovi  kterého by ztvárnil Idris Elba.

image

Nejdivočejší spekulace rozvíjely i teorie, že by se v roli 007 mohla objevit i žena. To by ale byl silný kalibr pro fanoušky. Už obsazení Daniela Craiga do Casino Royale vyvolalo celosvětové pozdvižení. V první fázi spíše negativní. Diváci ale po prvním filmu vzali Craiga na milost a po druhém si ho jako Bonda zamilovali.

Britský herec se tak postupem času stal jedním z nejlepších a nejvrstevnatějších představitelů královnina agenta vůbec.

-AC-
zdroj: Daily Mail

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.