Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER DEADPOOL & WOLVERINE? Pokud vám unikl, pusťte si ho tady.

První teaser Pohádek pro Emu s Geislerovou a Vetchým je tu

V listopadu bude mít premiéru romantická komedie Pohádky pro Emu. V hlavních rolích se představí Aňa Geislerová a Ondřej Vetchý. Je tady první teaser, který napovídá, že by mělo v první řadě jít opravdu o romantiku.

V současné chvíli vstupují práce na filmu do další fáze postprodukce, vzniká i hudba. Novou písničku speciálně pro film složí a nazpívá Michal Hrůza. Režisér a autor scénáře Rudolf Havlík si pro svůj druhý celovečerní snímek Pohádky pro Emu zvolil téma hledání lásky a štěstí i za cenu, že se musíte vzdát svého pohodlí a podstoupit nečekané dobrodružství. A možná právě situace, která se zdá být na počátku naprosto neřešitelná, vás nakonec může k tomu opravdu pohádkovému štěstí dovést.

Pohádky pro Emu (foto Vojtěch Resler)

Pohádky pro Emu (foto Vojtěch Resler)

Petr Miller žije a pracuje již řadu let v Londýně. Zaběhaný rytmus jeho života jednoho dne přeruší zpráva z Prahy, kterou považuje za omyl nebo špatný vtip. Je otcem osmileté Emy a po nehodě její matky také její jediná šance, jak se vyhnout dětskému domovu. Petrovi převrátí nutnost soužití s dcerou, o jejíž existenci dosud neměl ani tušení, život doslova vzhůru nohama. Musí také přesvědčit sociálku, že roli rodiče zvládne. A proto je nutné najít pro Emu matku! Petr už dávno přestal věřit na lásku…Ale zázraky se občas dějí.

Pohádky pro Emu (foto: Vojtěch Resler)

Pohádky pro Emu (foto: Vojtěch Resler)

Postřeh Totalfilmu
Pozoruhodné je, že postava Aňy Geislerové má ve filmu příjmení Urbanová, které patřilo postavě Heleny Růžičkové v seriálu Vlak dětství a naděje, který má v základu podobnou dějovou linku (otec zůstává sám se svojí dcerou).

Pohádky pro Emu (foto Vojtěch Resler)

Pohádky pro Emu (foto: Vojtěch Resler)

Kromě Ondřeje Vetchého a Ani Geislerové uvidíme  v titulní dětské roli Emu Švábenskou, dále Vilmu Cibulkovou, Annu Polívkovou, Marka Taclíka, Jiřího Dvořáka, Oldřicha Vlacha, Janu Bernáškovou a další. Film Pohádky pro Emu vzniká v produkci společnosti Fénix Film, do kin uvede Falcon 3.11. 2016. Ve stejný den bude mít film premiéru i na Slovensku, kde ho do kin uvede Continental film.

-red-
zdroj: Falcon, Fénix Film, Uljana Donátová

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast