Co vychází na placce (BD a DVD v červenci)

Z červencové nabídky nových Blu-ray a DVD nosiců  vás chceme upozornit především na bohatou nabídku nosičů k filmu Batman vs. Superman, dvě české novinky Polednice a Lída Baarová, animovanou Anomalisu nebo novinku bratří Coenů Ave, Caesar! Ve vysokém rozlišení si můžete na BD užít klasiku Forrest Gump či Scorseseho Poslední pokušení Krista. Vychází trojka série Divergence a také originální horor Čarodějnice.

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti

batman-v-superman-dvd-bd

Očekávaná komiksová adaptace Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti přivedla na plátna kin dosud nevídaný souboj dvou komiksových ikon. Vychází v mnoha verzích. Kromě DVD vyjde na BD 3D verze s 2D verzí v digibooku, klasické krabičce, jako futurepak, 2D BD a vychází také prodloužená verze. A pro opravdové fajnšmekry a dobře technologicky vybavené domácnosti má Magic Box také ULTRA HD 4K verzi.


Polednice

polednice-dvd-bd

Polednice je vizuálně zajímavý snímek mladé tvůrčí trojice Sádek-Samir-Chlupáček. Hlavní roli matky si střihla Aňa Geislerová. Za zmínku stojí ale i Karolína Lipowská, která zaujala skvělým výkonem. Nepřekonatelná je kamera Alexandra Šurkaly. Vychází na DVD a BD. Oba nosiče obsahují trailery a film o filmu.


Anomalisa

anomalisa-dvd-bd
Nejnovější snímek Charlieho Kaufmana, který před pár dny obdržel Cenu prezidenta festivalu na 51. MFF Karlovy Vary. Unikátně animovaný snímek nabízí příběh muže, který je překvapen láskou k nepříliš atraktivní ženě. Vychází na DVD a BD. Oba nosiče obsahují dokumenty o natáčení. Blu-ray o jeden víc.


Ave, Caesar!

Ave caesar-bd-dvd

Bizarní příběh o únosu hollywoodské hvězdy, jednom agentovi i tajném ruském špionovi. Novinka bratrů Coenových má své zaryté fanoušky i odpůrce. Kam se přidáte vy, můžete nyní zjistit. Vychází na DVD a BD.


Forrest Gump / Poslední pokušení Krista

forrest-gump-bd_Posledni-pokuseni-krista-dvd-bd
Klasika ve vysoké rozlišení. To je vždycky dárek pro opravdové fanoušky. Jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec, Forrest Gump vychází na BD a také ve Steelbooku. Ve vysokém rozlišení si můžete krom DVD pořídit také Scorseseho Posledné pokušení Krista.


Lída Baarová

Lída-baarová-dvd-bd

Dlouho připravovaný projekt Filipa Renče patřil k nejnavštěvovanějším českým titulům letošního roku. Prodal se i do zahraničí. Příběh české herečky, která se zapletla se samotným říšským ministrem propagandy vychází na DVD a BD.



Připravujeme soutěž o DVD Lída Baarová


Série Divergence: Aliance

serie-divergence-aliance-dvd-bd
Třetí pokračování známé dystopické ságy vrací na DVD a BD ústřední dvojici a slibuje neočekávané zvraty (alespoň pro ty, kdo nečetli předlohu).


Čarodějnice

čarodějnice-dvd-bd

Originální horor bez nutných lekaček a mnoha klišé. To jsou hlavní devizy atmosférické novinky, která vás v mnohém překvapí. Vychází na obou nosičích.

Na našem YouTube kanále najdete 20. července následující UNBOXINGY:

den-nezavislosti-unboxing


unboxing-4k

Koupit ULTRA HD BD