Vyberte s námi podobu obalů DVD Trabantem do posledního dechu

Cestovatel a filmař Dan Přibáň, který se proslavil svými expedicemi ve žlutých trabantech, připravuje vydání svého posledního filmu Trabantem do posledního dechu na DVD a do digitální on-line distribuce. Vizuál pro takové vydání filmu do dalšího života doprovodí, už ale nevybere autor. Dan Přibáň vyzval své fanoušky, příznivce a diváky, aby si podobu DVD vybrali sami. 

Vyrobili jsme pět návrhů. Jeden se nám samozřejmě líbí nejvíc, ale chceme vědět, který se líbí divákům. Vyhlašujeme tedy anketu o podobu DVD a podle výsledku se možná rozhodneme,“ říká Dan Přibáň s úsměvem. „Návrhy byly původně tři, ale nakonec jsme ještě dva přidali,“ dodává Přibáň.

obaly-trabantem-do-posledniho-dechu

Náhled obalů můžete kliknutím zvětšit

Hlasovat můžete buď  v anketě ve videu na YouTube nebo zde na webu vyplněním jednoduchého formuláře.

Anketa bude probíhat do neděle 24. července na facebookovém profilu Trabantem napříč kontinenty, profilu distributora DVD Filmové novinky Bontonfilmu a mimo jiné i na YouTube kanále a webu Totalfilm.cz.

Film Trabantem do posledního dechu vidělo v českých kinech přes 70 000 lidí, čímž se stal jedním z nejúspěšnějších dokumentů poslední doby. DVD vyjde 17. srpna.

Na internetu se mezitím odehraje festival filmových Trabantů. V digitální distribuci v tzv. VOD službách začnou od 27. července vycházet tři předchozí filmy, které následně završí on-line vydání nejnovějšího dílu. První dva filmy navíc oficiálně na DVD nebo na internetu dosud nevyšly a budou tak mít svoji premiéru. „Hedvábnou stezku a Afriku mám na DVD u sebe a dají se pořídit třeba na přednáškách, ale veřejně v obchodech nikdy nebyly,“ potvrzuje Přibáň.

-red-