Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTEJTE NA NAŠEM NOVÉM WEBU. DOUFÁME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Sebevražedný oddíl | Soutěž o krutá trika, figurku Croca a samolepky (fotky z premiéry)

Dneškem vstupuje do kin Sebevražedný oddíl. Oslavíme to společně soutěží o super trika k filmu, samolepky a jeden šťastlivec navíc obdrží vinylovou figurku Croca! Informací o filmu od nás máte dost, najdete tu ultimátní přehled postav, preview, recenzi a chystáme i další články. Soutěžte s námi a zároveň se podívejte na fotky z evropské premiéry, která proběhla včera večer v Londýně a měli jste možnost ji sledovat na našem webu živě. Zkrácený záznam s komentářem pro vás právě připravujeme.

Soutěž s filmem Sebevražedný oddíl

Dnes jsme pro vás připravili poněkud náročnější otázky, ale jistě to zvládnete. Držíme palce! Hrajeme o 4 trika, samolepky a figurku Croca! Děkujeme distribuční společnosti Freeman Entertainment za ceny pro vás.
sebevrazedny-oddil-soutez

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Kdo hrál naposledy roli Jokera před Jaredem Letem?‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Ve kterém filmu se spolu naposledy potkali Will Smith a Margot Robbie?‘ type=’text‘ required=’1’/][contact-field label=’Který remake slavného sci-fi z osmdesátek se stal odrazovým můstkem kariéry pro herce Joela Kinnamana?‘ type=’text‘ required=’1’/][/contact-form]
Soutěž trvá od 4. srpna do 11. srpna 2016 včetně. V případě odpovědi na email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Sebevražedný  oddíl“.

Fotky ze středeční premiéry na Leicester Square v Londýně
(CZ HD video připravujeme)

-red-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast