Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER DEADPOOL & WOLVERINE? Pokud vám unikl, pusťte si ho tady.

Trabantem do posledního dechu je na DVD (soutěž)

Dan Přibáň je v současnosti patrně nejznámějším českým cestovatelem. A zdá se, že kolem sebe a svých přátel vytvořil (s nadsázkou) takovou malou dokumentární franšízu, která skvěle funguje. Podpořeno televizními seriály, kinodistribucí i docela slušnou komunitou na sociálních sítích získávají jeho filmy značnou pozornost. Ostatně čísla z kin to potvrzují. Na film Trabantem do posledního dechu dorazilo do kin 70 tisíc diváků. Což je na dokument velmi slušné číslo. Pojďte s námi soutěžit o DVDčka s filmem, který právě vychází.

Dan Přibáň podnikl naposledy svou dosud nejnáročnější expedici. Posádky dvou žlutých trabantů, polského Fiatu neboli malucha, čezety, jawy a dokonce i dvou invalidních vozíků vyrazily z australského Perthu, a během půlroční dobrodružné výpravy projely Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko.

Trabantem do posledního dechu (foto: Bontonfilm)

Trabantem do posledního dechu (foto: Bontonfilm)

Přibáň se svými fanoušky čile komunikuje na svém facebookovém profilu. A tak jste měli nedávno i na stránkách Totalfilmu a našem YouTube kanále možnost vybírat vzhled nového DVD. Diváci nakonec zůstali konzervativní a zůstali u vizuálu z plakátu. I u nás získal nejvíc hlasů.
Na DVD najdete kromě filmu i teasery, trailery, TV upoutávky a videoklip.

Hrajeme o 3 DVD Trabantem do posledního dechu

trabantem-soutez-bontonfilm

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Jak se jmenoval předchozí trabantí film?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Trabantem napříč Afrikou,Trabantem až na konec světa,Trabantem Hedvábnou stezkou’/][/contact-form]

Soutěž trvá od 22. srpna do 30. srpna 2016 včetně. V případě odpovědi na email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Trabantem do posledního dechu“.

Bontonfilm logo

-red-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast