Trabantem do posledního dechu je na DVD (soutěž)

Dan Přibáň je v současnosti patrně nejznámějším českým cestovatelem. A zdá se, že kolem sebe a svých přátel vytvořil (s nadsázkou) takovou malou dokumentární franšízu, která skvěle funguje. Podpořeno televizními seriály, kinodistribucí i docela slušnou komunitou na sociálních sítích získávají jeho filmy značnou pozornost. Ostatně čísla z kin to potvrzují. Na film Trabantem do posledního dechu dorazilo do kin 70 tisíc diváků. Což je na dokument velmi slušné číslo. Pojďte s námi soutěžit o DVDčka s filmem, který právě vychází.

Dan Přibáň podnikl naposledy svou dosud nejnáročnější expedici. Posádky dvou žlutých trabantů, polského Fiatu neboli malucha, čezety, jawy a dokonce i dvou invalidních vozíků vyrazily z australského Perthu, a během půlroční dobrodružné výpravy projely Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko.

Trabantem do posledního dechu (foto: Bontonfilm)

Trabantem do posledního dechu (foto: Bontonfilm)

Přibáň se svými fanoušky čile komunikuje na svém facebookovém profilu. A tak jste měli nedávno i na stránkách Totalfilmu a našem YouTube kanále možnost vybírat vzhled nového DVD. Diváci nakonec zůstali konzervativní a zůstali u vizuálu z plakátu. I u nás získal nejvíc hlasů.
Na DVD najdete kromě filmu i teasery, trailery, TV upoutávky a videoklip.

Hrajeme o 3 DVD Trabantem do posledního dechu

trabantem-soutez-bontonfilm

Soutěž trvá od 22. srpna do 30. srpna 2016 včetně. V případě odpovědi na email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Trabantem do posledního dechu“.

Bontonfilm logo

-red-