Seriál Mamon s Matějem Hádkem vyšel na DVD (soutěž)

Šestidílný thriller Mamon natočil režisér Vladimír Michálek a v hlavní roli se představuje Matěj Hádek. Další z domácích televizních událostí právě dnes vyšla na DVD. Hlavním hrdinou je Petr Vlček, investigativní novinář pracující v deníku Kontext. Po smrti svého bratra Daniela Vlčka, ředitele největšího energetického podniku v zemi Central Energy, se pouští do pátrání po tom, co za jeho úmrtím ve skutečnosti stálo. Ještě netuší, jaké události svým pátráním spustí. 

Poslední dobou se v Česku thrillery, v nichž zločin prorůstá politikou i ekonomikou, zabydlely. Namátkou zmiňme nedávného Gangstera Ka nebo úspěšný Příběh kmotra. Od norského originálu se česká verze Mamonu značně liší. Mysteriózní linka byla čtveřicí scenáristů (Štefan Titka, Iva Klestilová, Ondřej Provazník, Hynek Trojánek) potlačena a prim v příběhu hraje především privatizace státní firmy Central Energy. Mamon nabízí nadstandardní vizuál. Na české poměry má seriál excelentní kameru, skvěle zvolené a funkční lokace a perfektní postprodukci. Každý zásadní záběr je velmi fotogenický. Skvělá je i divákova orientace v příběhu a profilace postav. Technicky je seriál na špičkové úrovni.

mamon-jpg-dvd

Soutěž probíhá od 7. 9. do 15. 9. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „MAMON“.
Děkujeme společnosti Magic Box za poskytnutí cen.
magic-box-logo.small