Co pořídit na placce (DVD a Blu-ray tipy)

Právě uplynulý zářijový měsíc přinesl na video zajímavé tituly. Dvěma, po kterých budete zřejmě sahat nejčastěji, jsou komiksovky Captain America: Občanská válka a X-Men: Apokalypsa. Na obou konkurenčních blockbusterech si dali Magic Box i Bontonfilm záležet a do obchodů jdou v různých verzích i reprezentativních kolekcích. Dětem můžete domů pořídit dva velké hity posledních měsíců Angry Birds ve filmu nebo Knihu Džunglí. Na nosičích vychází také dvojka Sousedů se Zacem Efronem a Sethem Rogenem. Opomenout byste neměli skvělé HBO seriály Vinyl a Mamon. A také nejúspěšnější český film co se týče návštěvnosti posledních měsíců – Teorii tygra.

Captain America: Občanská válka

ca-cw

Pořídit si pokračování populární marvelovky můžete krom DVD i jednotlivě v Blu-ray verzích, k dispozici je i ve Steelboocích. Ale opomenout nelze vskutku reprezantativní kolekce všech kapitánských filmů na Blu-ray kolekcích. Buď ve 2D (3 disky) nebo 3D verzi (6 disků). Blu-ray disky obsahují spoustu bonusů. Na ochutnávku jednoho z nich se můžete podívat na následujícím videu.


X-Men: Apokalypsa

x-men-dvd-bd

Také X-Mení nejnovější film nabízí spoustu dobré zábavy. Bohatší na bonusy jsou také zde Blu-ray vydání. Film vychází samostatně na DVD a Blu-ray. Ale také v moc hezkých steelbook kolekcích se staršími filmy. Na ukázku bonusu s Quicksilverem se podívejte na videu.

Tento týden soutěž o DVD a BD s filmem


Kniha džunglí

kniha-dzungli-dvd-bd

Velmi povedená a zábavná adaptace kombinující živého herce a počítačová zvířata a prostředí nabízí skutečně velký zážitek. U filmu se navíc nebudou bavit jen děti. Krom DVD vychází na Blu-ray, 3D Blu-ray a v kolekci s původní animovanou Disney Knihou džunglí z roku 1967. Na Blu-ray disku najdete krom filmu ještě filmy o filmu či audiokomentář režiséra.

Angry Birds ve filmu

angry-dvd-bd-steel
Celosvětová mánie způsobená především mobilní aplikací a následnou záplavou merchandisingu dospěla až k natočení samostatného kinofilmu. A nedopadlo to vůbec špatně. Zábava pro celou rodinu je k dostání na DVD a Blu-ray (i ve Steelbook a 3D verzi). Na DVD i Blu-ray disku najdete bohatou nálož bonusů.

Mamon

mamon-dvd

Seriál HBO Mamon natočil Vladimír Michálek s Matějem Hádkem v hlavní roli. Na obrazovky přináší noir kriminálku plnou záhad, temnoty a šílených zvratů. Skvělé herecké výkony a na české poměry velmi velkorysá výprava činí z této minisérie plnohodnotnou konkurenci podobných zahraničních projektů. Vychází na DVD. Seriál doplňuje film o filmu.

 

Vinyl

vinyl-dvd-bd

První řada Vinylu je zároveň i poslední. To ale nic nevypovídá o kvalitě seriálu. Naopak. Jedná se o jeden z nejzajímavějších a nejprogresivnějších nových titulů HBO. Bohužel si projekt nenašel větší diváckou základnu a tak zůstane nejspíš solitérní řadou. A třeba i právě proto by vám tento televizní skvost neměl uniknout. Vychází na DVD i Blu-ray kolekci s bonusy o natáčení, audiokomentářem a průvodcem epizodami.

Sousedi 2

sousedi-dvd-bd

Pokračování Sousedů tentokrát krom návratu Zaca Efrona a Setha Rogena do hry vypráví především o šílených děvčatech z vysokoškolského spolku. Řeší se stejný problém, ale zdá se, že holky jsou ještě vynalézavější a krutější než chlapci v jedničce. Vychází na DVD a Blu-ray.

Soutěž s filmem příští týden


Teorie Tygra

teorie-tygra-dvd-bonton

Na DVD vychází letošní trvalka, co se týče návštěvnosti v kinech. Komedie Radka Bajgara Teorie Tygra s Jiřím Bartoškou vzbudila opravdu velký divácký zájem a po řadu měsíců se držela v žebříčku návštěvnosti. Na disku najdete kromě filmu ještě vynechané scény (můžete ochutnat na našem videu), trailer, videoklip a fotogalerii.



Děkujeme společnostem Magic Box a Bontonfilm za poskytnutí nosičů
K některým titulům najdete další obsah na našem YouTube kanále.
magic-box-logo.small

Bontonfilm logo

Doporučujeme nákup také na
filmgame logo podvideo