Seržant Jones z Policejní akademie přijíždí do Česka se svou úspěšnou show 

Michael Winslow, legendární seržant Larvelle Jones z populární komediální řady Policejní akademie, hvězda stand-up comedy, se po dvou letech se svojí show vrací do Prahy! Bravurní imitace, napodobování nejrůznějších zvuků, hudby, vyprávění zábavných příběhů i speciální verze závěrečné bojové scény ze Star Wars… to nejlepší z Michaelova mistrovství bude k vidění 11. listopadu ve Velkém sále pražské Lucerny.

Michael Winslow

Michael Winslow

Díky mistrovství ve “vokální gymnastice” je Michael Winslow označován jako “human sound machine” nebo muž 10 000 hlasů. Role seržanta Larvella Jonese, jediné postavy, která se objevila ve všech částech Policejní akademie (7 filmů, animovaný a televizní seriál), jej proslavila po celém světě. O nezapomenutelné scény se postaral také ve filmech Spaceballs (Vesmírná tělesa) a Gremlins, v hlavní roli se představil v obou dílech romantické komedie Něžní zmatkáři. Jeho hlasem hovoří několik animovaných postav a sám sebe namluvil v seriálech The Family Guy a The Simpsons. V roce 2015 si Michael Winslow zahrál se dvěma bývalými kolegy z Policejní akademie v hororové sci-fi Lavantula. Na letošní rok je naplánované pokračování s názvem 2Lava 2Lantula.

Show Michaela Winslowa je v angličtině bez tlumočníka, jeho hlasové kreace a pohybová komika jsou totiž bez problémů srozumitelné.
Vstupenky v cenovém rozpětí 599 – 999 Kč jsou k dispozici v síti Ticketpro
MICHAEL WINSLOW / 11. 11. PRAHA, LUCERNA – VELKÝ SÁL, 20:00 hod.

-red-
zdroj: A. Titzová, 2media