Na návštěvnost Anděla Páně 2 si můžete vsadit

Už dlouho žádný český film nevzbudil tolik pozornosti jako pokračování pohádky Jiřího Stracha Anděl Páně. Dvojka budí mimořádnou diváckou pozornost už několik měsíců na sociálních sítích. Předpremiéry byly napříč republikou úspěšné a už se tedy jen čeká jak Anděl Páně 2 zafunguje v oficiální kinodistribuci. Sázková kancelář Tipsport vypsala na návštěvnost v prvním premiérovém týdnu sázky. Vsadit si můžete na to, jakou diváckou hranici film překoná.

Anděl Páně 2 - foto z placu

Anděl Páně 2 – foto z placu

Výsledky se těžko v tuto chvíli odhadují. Troufáme si pouze odhadnout, že minimálně první týden pohádka konkurenta v návštěvnosti nenajde. Aby se Anděl Páně 2 zapsal jako vítěz do tabulek Unie filmových distributorů, musel by překonat film Babovřesky. Tomu se podařilo otevřít téměř se 140 tisíci diváky. Jak to dopadne, ví v tuto chvíli asi jen Jiří Bartoška. :)

Kurzy na návštěvnost Anděla Páně 2

Kurzy na návštěvnost Anděla Páně 2

Sázkové kanceláře běžně na tyto tipy společenských sázek kurzy nevypisují. Běžně se sází spíš na výsledky Oscarů či Českých lvů. Aktuálně se nejvíc sází na výsledky probíhající televizní soutěže StarDance.

-red-
foto/video: Totalfilm.cz, Marlene Film Production, Česká televize