Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Soutěž o Blu-ray™ Tajný život mazlíčků

A máme tu čtvrté kolo vánočního maratonu soutěží. Dnes budeme hrát s Bontonfilmem o očekávaný animovaný hit Tajný život mazlíčků. V kinech vzali tento animák diváci útokem i v Česku. V žebříčku návštěvnosti i tržeb byl několik týdnů na nejvyšších místech. V žebříčku celosvětových tržeb figuruje na 5. místě jako narušitel letošní nadvlády společnosti Disney. Velký zájem zaznamenal film o tom, co dělají naši zvířecí kamarádi ve chvíli, kdy nejsme doma i na sociálních sítích. Jen na našem kanále sledovalo trailery k filmu přes 1 milion diváků. Nabízíme vám soutěž o Blu-ray™ s filmem.


Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete právě v animované komedii Tajný život mazlíčků. Na Blu-ray disku diváci najdou bohaté bonusy. Filmy o filmu, videoklipy, zpívánky, všechno o mazlíčcích i seznámení s herci, kteří zvířata namluvili v originále.

Hrajeme o tři Blu-ray disky s filmem

[contact-form][contact-field label=’Jméno‘ type=’name‘ required=’1’/][contact-field label=’Email‘ type=’email‘ required=’1’/][contact-field label=’Které studio vytvořilo Tajný život mazlíčků?‘ type=’radio‘ required=’1′ options=’Disney,Illumination,Laika’/][/contact-form]

Děkujeme společnosti Bontonfilm za poskytnutí cen. Soutěž probíhá od 20. prosince do 27. prosince 2016

-red-

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast