Soutěž s filmem Star Trek: Do neznáma

Náš adventní soutěžní víkend vrcholí soutěží o 4 DVD a batohy filmu Star Trek: Do neznáma. Nejnovější filmové pokračování zkoumá nejvzdálenější kouty a nezmapovaná místa vesmíru. A zde se posádka Enterprise setkává s novým, záhadným nepřítelem, který ji i celou Federaci vystaví těžké zkoušce. Justin Lin představuje další příběh známé posádky a splňuje všechny požadavky pro vynikající letní podívanou. Je to úctyhodný mix zábavy, akce a skvělých postav, stojící především na parádním scénáři a pevné režii. 

Film nabízí strhující trikovou podívanou, která stojí především na soudržnosti postav, dialozích a v neposlední řadě vtipech. Do režisérského sedla se vyhoupl rychlý a zběsilý Justin Lin, jež nahradil ke Star Wars uprchnutého J.J. Abramse. Lin má akci v ruce, vždyť také dokázal oživit Rychle a zběsile a dovést jej mezi velkofilmovou smetánku. Kromě toho měl Lin k dispozici i super scénář, který velkou měrou napsal komediální talent Simon Pegg. Jelikož byla jeho postava od restartu série založena na vtipu, rozhodl se v nastaveném trendu pokračovat a velká většina fórů tak stojí na Peggovi. A je to jen a jen dobře.

Soutěž od 4 DVD Star Trek: Do neznáma a filmový batoh

soutez-star-trek

star-trek-do-neznama

-red-

Soutěž vyhodnotíme už v úterý a ceny vám pošleme ještě ten den, abyste je vy nebo vaši blízcí našli pod stromečkem.

Soutěž probíhá od 18. 12. do 20. 12. (12:00). V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Star Trek“.
Děkujeme společnosti Magic Box za poskytnutí cen.

Článek jsme oštítkovali takto: