Vyšel Sebevražedný oddíl – soutěžíme o nosiče a dárky k filmu

Letní komiksový blockbuster Sebevražedný oddíl vzbudil v kinech zaslouženou pozornost. Suicide Squad je takovým malým Mad Maxem. Je to vlastně jedna velká akční scéna – film popisuje jen jednu misi. A to není žádné negativum! Tým se na jedné akci dává dohromady, situace se komplikuje, aby se postupně vyřešila a stmelila tak celou partu jako fungující celek. Film právě vychází na DVD, Blu-ray, Digibooku, prodloužené verzi Blu-ray, 3D verzi Blu-ray a Blu-ray 4K Ultra HD. K dostání je také ve sběratelském steelbooku.

Do děje skočíte přímo, žádné okecávačky kolem, uvození je velmi rychlé a svižné. Svět, ve kterém se objevují mimozemšťané v čele se Supermanem, jednoduše potřebuje silnou ochranu. A když na to armáda a policie nemá? Musí přijít silnější kalibr. Amanda Waller (Viola Davis) tak navrhne americké vládě program Task Force X. Úderný tým padouchů, jež dokáže vzdorovat i těm nejsilnějším protivníkům. No a v případě potřeby se dá také rychle pohřbít, konkrétně malou náloží, kterou bude mít každý člen voperovanou v krku.

Soutěž o 3x DVD, Blu-ray, trika a čepice

sebevrazedny-oddil-soutez

Soutěž probíhá od 7. 12. do 16. 11. 2016 včetně. V případě, že chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte do předmětu mailu uvést „Sebevražedný oddíl“. Děkujeme společnosti Magic Box.

Článek jsme oštítkovali takto: