Filmové premiéry od 9. února

Jen jeden film si tento týden troufl vyzvat dvojku Padesáti odstínů. A není divu. Sám Batman (i když jen Lego) si s Christianem Dornanem určitě nějak poradí. Cílovky jsou tedy tento čtvrtek různé a do kin jdou jen dva tituly – Padesát odstínů temnoty a Lego Batman film.

Padesát odstínů temnoty (USA, 2017)

Odstíny šedi skončily ve chvíli, kdy Anastasia přestala hrát podle Greyových pravidel a bez okolků ho opustila. Dosavadní lovec a dravec se ocitá v pro něj neznámé životní situaci a navíc si uvědomuje, že se do Anastasie zamiloval. Té se sice nechce vrátit do světa, ve kterém naplňovala roli poddajné studentky, ale Christianovu kouzlu odolat stejně nedokáže. Nevědomky se tak vystavuje velikému nebezpečí. Z Greyovy minulosti se náhle začnou vynořovat temné stíny, které pomáhaly vytvořit jeho komplikovanou osobnost. A těm rozhodně není po chuti, že „jejich” Christian podlehl tak banálnímu a slabošskému citu, jakým je láska.

Padesát odstínů temnoty
Fifty Shades Darker
Drama / Romantický / Erotický
USA, 2017, 117 min
Režie: James Foley
Předloha: E.L. James (kniha)
Scénář: Niall Leonard
Kamera: John Schwartzman
Hudba: Danny Elfman
Hrají: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Max Martini, Kim Basinger, Luke Grimes, Eloise Mumford, Rita Ora, Victor Rasuk, Bella Heathcote, Tyler Hoechlin, Marcia Gay Harden, Eric Johnson, Michelle Harrison, Fay Masterson, Fraser Aitcheson, Robinne Lee, Gary Hudson, Jaclyn Jonet, Paniz Zade


LEGO® Batman film (USA / Dánsko, 2017)

V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh” stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman.

LEGO® Batman film
The Lego Batman Movie
Animovaný / Akční / Dobrodružný / Komedie / Rodinný / Fantasy
USA / Dánsko, 2017, 104 min
Režie: Chris McKay
Scénář: Seth Grahame-Smith, Chris McKenna, Erik Sommers
Hudba: Lorne Balfe
Hrají: Jenny Slate, Will Arnett, Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Zach Galifianakis, Michael Cera, Mariah Carey, Billy Dee Williams

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.