Jak se změnily postavy Trainspottingu? (video a soutěž)

Jak už možná víte z naší recenze, pokračování Trainspottingu se opravdu povedlo. Je to dobrá zpráva jak pro fanoušky původního kultovního filmu, tak pro nové diváky, které v době premiéry třeba ani nebyli ještě na světě. Tvůrčí tým zůstal v podstatě stejný. V čele je velmi progresivní režisér Danny Boyle a vrátilo se také původní herecké obsazení. Jak se postavy za ta léta změnily můžete posoudit ve speciálních video medailoncích. A také si můžete zasoutěžit o 10×2 vstupenky na film. Pět z vás navíc získá nadupaný soundtrack k filmu. Distribuční společnost Falcon film do kin posílá právě dnes.

T2 Trainspotting (foto: Falcon)

Od premiéry prvního filmu nyní uplynulo 21 let a obecně platí, že po 20 letech byste už rozhodně pokračování nějakého filmu točit neměli!“ prohlašuje režisér Danny Boyle. „To zdržení nebylo výslovně plánované – o natočení pokračování jsme diskutovali už celé roky. Ale svým způsobem se vlastně jedná o jeden z důvodů, proč má tenhle film právo na existenci. Když se podíváte na to, jak naši herci vypadali před 20 lety a jak vypadají nyní, je to velice drsné srovnání. Před deseti lety takové srovnání nebylo tak extrémní, herci vypadali skoro stejně. Dělal jsem si z nich legraci, že určitě spotřebují spousty pleťových krémů! Ale 20 let je dlouhá doba a je to poznat. Kluci se dokázali skvěle vypořádat s tím, jak teď vypadají a že budou neustále porovnáváni s tím, jak vypadali tenkrát. Je to upřímné. Nestyděli se za to, jací jsou nyní, a právě o tom tenhle film je.“

Soutěž o 10×2 vstupenky Cinestar a 5x soundtrack k filmu

Soutěž trvá od 16. února do 22. února 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „T2“. Formulář smí soutěžící odeslat pouze jednou. Pokud ho odešle víckrát, bude jeho IP adresa ze soutěže vyřazena.
Dodavatelem cen je distribuční společnost Falcon.