Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Přichází ženský John Wick s tváří Charlize Theron (trailer)

David Leitch. Režisér, jehož jméno jsme naposledy zmiňovali nedávno s trailerem na Deadpoola 2. Tenhle chlapík, který spolurežíroval (s Chadem Stahelskim – Wick 2) Johna Wicka, se s jeho pokračováním rozloučil a přesunul se k režii Atomic Blonde, což je komiksovka, ale na materiálu to není poznat. Spíš bych řekl, že se jedná o Wicka v ženském podání. Je to totiž dost podobné vizuálně, ale i choreografií akčních scén. Opět se tu bude pracovat s prostředím, z něhož se budou tvořit zbraně a s jehož pomocí se budou nápaditě odpravovat nepřátelé.

To, že se to celé nápadně podobá Wickovi jsme čekali, a je to jen a jen dobře. Příjemným zpestřením je ale fakt, že zde budou i komediální odlehčení, o které se bude pravděpodobně starat James McAvoy a v neposlední řadě i lesbické hrátky mezi Charlize Theron a Sofií Boutellou (Kingsman)… takže se moc a moc těšíme.

Atomic Blonde

Theron má sice na kontě Oscara, ale akčních rolí se nebojí. Jenom letos jí kromě Atomic Blonde uvidíme i v osmém díle Rychle a zběsile, kde si střihla hlavní záporačku. Trailer mimojiné nabízí i dlouhou akční scénu, takže se můžeme těšit i na akci bez střihu, která je poslední dobou hodně v kurzu a také na Johna Goodmana – ten teď také zažívá takovou malou blockbusterovou renesanci – jen letos se mihne v Atomic Blonde, Kongovi, Transformerech, Valerianovi a asi dalších třech malých filmech. Slušnej odpich, Johne!
Charlize Theron začne střílet 14. září, kdy Atomic Blonde hupsne do kin. Stále z toho může být nezáživná blbina, věříme ale že dostaneme super akční béčko, jehož hlavním úkolem bude především pobavit. A zatím tomu všechno nasvědčuje. Těšíme se!

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: Focus Features © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast