Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

VÍTÁME VÁS NA NAŠEM NOVÉM WEBU. VĚŘÍME, ŽE SE VÁM TU BUDE LÍBIT.

Jáklovi ruply nervy – při natáčení upoutávky prohodil sklem YouTubera (video)

Řeč je o mladém oblíbeném youtuberovi, zvaném MenT, který má na svém kanále více než milion odběratelů. Právě tento mladík se při natáčení upoutávky k březnové premiéře druhé řady seriálu Into The Badlands pro stanici AMC, nepohodl s českým svérázným režisérem Petrem Jáklem. Hlavní postavou seriálu je dobře trénovaný bojovník, který spolu s malým chlapcem putuje nepokoji zmítanou zemí a hledá osvícení. V české upoutávce na tento seriál měl MenT ztvárnit právě tuto hlavní postavu, což se mu ale stále nedařilo. Po více než desítce nevydařených pokusů si navíc na takřka dvoumetrového svalnatého režiséra začal otevírat pusu, ten se s mladým youtuberem nepáral, popadl ho a švihl s ním takovým způsobem, že MenT odletěl několik metrů a prorazil opodál stojící sklo.

Všichni účastníci natáčení nevěřícně zírali na Jákla a utíkali youtuberovi na pomoc, aby se následně dozvěděli, že se stali obětmi vydařeného pranku, který na ně Jákl s MenTem spolu sehráli. „Docela se mi to zalíbilo a někdy bych to mohl využít při skutečném natáčení“, dodal pobaveně Jákl. MenT  si to také užil a s nadsázkou vše okomentoval: „Díky téhle akci je ze mě vlastně kaskadér. Takže čekám plno nabídek.“

Druhá řada seriálu “Into the Badlands” zastihne Sunnyho a M.K. rozloučené a rozprášené, jsou zajati na neskutečných místech. Zatímco M. K. usiluje o ovládnutí svých sil, Sunnymu je předurčeno probít se zpátky do Badlands, aby tam našel svou rodinu, nebo krutou smrt. Clipper and Colt jsou na své cestě provázeni novými tajemnými spojenci, jejichž motivace je kdovíjaká, ale určitě ne nevinná. Vdova se dále snaží sešikovat své síly proti ostatním baronům, zatímco temná a tajemná hrozba kuje pomstu proti všem. Spojenectví se rozpadají, přátelství jsou zrazena a nakonec přijdou ke slovu ničivé následky, které navždy změní život Sunnyho a M. K.

[pullquote align=“full“ cite=““ link=““ color=““ class=““ size=““]od 20. března na AMC[/pullquote]

-red-
zdroj: T. Vozáb

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast