Scarlett Johansson proklatě sexy v dlouhém klipu Ghost in the Shell (video)

Ghost in the Shell jde za pár dní do kin, proto se nemůžeme divit, že reklamní kampaň právě vrcholí. Máme tu docela dlouhý klip z filmu, z něhož tvůrci čerpali do trailerů, takže o nějaké velké spoilery nejde. Jak tedy vypadá Ghost in the Shell se Scarlett Johansson za pochodu? Podívejte se na exkluzivní české video.

Vypadá to dost slibně

Překvapivě dost slibně. Trailery nás sice ujišťovaly vizuální vypiplaností a věrností předloze, ale výsledný dojem nám ukazuje až právě tento klip. A zdá se, že si Rupert Sanders s touhle adaptací nejslavnější cyberpunkové mangy dal opravdu záležet. Samozřejmě obsazení Scarlett bude mezi ortodoxními fandy pořád vzbuzovat vlnu nevole, nám smrtelníkům to ale přijde jako dobrá volba, obzvláště když dojde na stahování pláště z jejího těla. No, Scarlett je hezká.. co si budeme povídat.

I tak ale pohled na její robotizované tělo dokáže vtáhnout do téhle chmurné robotické budoucnosti, ze které já osobně mám velké obavy a už jen z pohledu na roboticky vylepšená těla je mi dost úzko. Takže nějaká ta atmoška tam také bude. Sanders má však před sebou nelehký úkol. Zavděčit se fandům a zároveň oslovit i širší publikum. Přeci jenom se jedná o velkou hollywoodskou produkci, do které se nalily nemalé peníze, a ty jednoduše někdo bude chtít dostat zpátky. Vzhledem k tomu, že se jedná o revoluční cyberpunkové dílo, je to opravdu nelehký úkol.

Příběh sleduje osud kyborga v podání Scarlett Johansson. Ten je schopen nadlidských výkonů a z člověka v něm zůstal mozek s míchou. Jestli se dá v tomhle případě mluvit pořád o ženě, nevím. Každopádně je tenhle kyborg členem policejní Sekce 9, která se specializuje na boj s nelegálním využíváním počítačových technologií a při vykonávání svých úkolů se nebojí jít do pořádné akce, která je v Sandersově podání vizuálně podmanivá. Majorovi se ale postupem času začnou vkrádat do hlavy pochybnosti, přeci jen, ta zůstává pořád lidská.

Naše natěšenost rázem stoupá. Docela se těšíme na první tóny elektronické cyberpunkové hudby a jsme opravdu zvědaví jak se Sanders s touhle adaptací vypořádal. Doufejme, že na výbornou. Pak bychom dostali opravdu excelentní biják. V kinech to Scarlett rozjede už ve čtvrtek 30. března. Do těch českých ji posílá CinemArt.

PS: letos máme cyberpunkové žně. Do kin půjde ještě Blade Runner 2049 od Denise Villeneuve a Mute od Duncana Jonese! Vzhůru do pochmurných cyborgských časů!

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: CinemArt, Paramount, Totalfilm © 2017