Wonder Woman se připomíná vynikajícím trailerem (video)

Wonder Woman se připomíná vynikajícím trailerem. Konečně se zaměřuje na charakter Diany, a je svou stavbou dost podobný ukázkám na Supermana. Dokonce se rozezní pár jeho známých tónů, abychom si vzpomněli, do jakého univerza Wonder Woman patří. DC a jeho problémové univerzum vystavěné právě kolem sólovky Muže z oceli přinese již čtvrtý film.

O provázaném světě pořád ještě nemůže být řeč, i když se Warneři velice snaží. A všichni víme, že se možná snaží až moc. Ohlašování premiér nových filmů padá sem tam, ale dotáhnout do konce již ohlášené, se v mnoha případech nepodařilo. Flash by mohl vyprávět. Je škoda, že se DC svět nepodařilo rozvést s trošku větší pompou. Přeci jen, jejich postavy jsou o něco slavnější než konkurenční marvelovské, a zazdít je nekvalitními adaptacemi by byla obrovská škoda. Ty postavy mají obrovský potenciál.

Wonder Woman (foto: Warner Bros)

Naše naděje tak upínáme právě k Wonder Woman a Aquamanovi (k Justice League jsme obezřetní). A nejnovější trailer na tuhle zběsilou Amazonku nám přináší konečně důvěru, že by to v červnu mělo dopadnout dobře. Trailer má atmosféru, na příběh kolem ostrova Amazonek se vyloženě těšíme. Už jen kvůli těm barvám, vizuál vypadá opravdu parádně. Ten se pak bude tříštit s typicky DCkově temným, který teď bude simulovat hrůzy první světové války, do které se Wonder Woman zapojí.

Superman, Wonder Woman a Batman

Režíruje Patty Jenkins, která má na kontě oceňovanou Zrůdu, a jedná se o její první zářez do blockbusterového světa. Sice na povrch vyplavaly nějaké drby o problémech s produkcí, ale sakra, který velkofilm je nemá, je to naprosto běžná věc, (problémy má i Marvel) a Warneři by si měli najmout člověka, který bude na tohle vypouštění zvěstí ze zákulisí dávat pozor, protože za to, že jsou teďka mezi komiksovými lídry za otloukánka, si můžou jen a jen sami.

Zmínit musíme na závěr ještě skvěle fungující chemii mezi Gal Gadot a Chrisem Pinem, který podle názorů z testovacích projekcí je skvělý a je Wonder Woman skvělým parťákem. Tak uvídíme, jak to nakonec všechno dopadne. Wonder Woman bude v kinech od 1.6.2017.

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: Warner Bros., Totalfilm, Freeman Entert.© 2017