Bradley Cooper a Lady Gaga natáčí remake muzikálu Zrodila se hvězda

Nejen jako herec, ale i jako režisér se Bradley Cooper pustil do remaku muzikálu A STAR IS BORN (Zrodila se hvězda). Partnerku mu ve filmu bude hrát Stefani Germanotta, kterou všichni známe především pod pěveckým pseudonymem Lady Gaga. Film se začal natáčet včera v jižní Kalifornii. V původní verzi  z roku 1976 se v hlavních rolích zaskvěly také velké hvězdy – Barbra Streisand a  Kris Kristofferson. V českých kinech by se nový film měl objevit v září 2018.

A Star is Born (foto: WB)

Cooper ve filmu hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který na začátku ústupu ze slávy objevuje neznámou talentovanou zpěvačku Ally (Stefani Germanotta). Když se oba vrhnou do vášnivého milostného vztahu, Jack přiměje Ally k vystupování v záři reflektorů a katapultuje ji tak ke slávě. Ale když Allyina kariéra zastíní jeho vlastní kariéru, Jack stále obtížněji nese svůj ústup ze slávy.

Stefani Germanotta (Lady Gaga), je poměrně čerstvá držitelka Zlatého glóbu za herecký výkon v seriálu American Horror Story Hotel. Vedle ztvárnění jedné z titulních rolí ve filmu A Star is Born složila a ve filmu bude i zpívat své původní písně. Do dalších rolí byli obsazeni Andrew Dice Clay a Sam Elliott.

Zrodila se hvězda (fotoska z roku 1976)

Autory scénáře na motivy původního příběhu Williama A. Wellmana a Roberta Carsona jsou Will Fetters, Bradley Cooper a Eric Roth. Členy Cooperova filmového štábu jsou držitel nominace na Oscara hlavní kameraman Matty Libatique (Černá labuť), vedoucí výpravy Karen Murphy, trojnásobný držitel nominace na Plánovaná česká premiéra září 2018.

zdroj: WB a Vertical Entertainment © 2017