Poslední z Jediů má trailer jako víno – jsou tu Star Wars VIII. (video)

Takže je to tady. Nejslavnější sci-fi série všech dob přichází se svou první ukázkou. A samozřejmě je to nářez. Jen co se rozezní slavné Willamsovy tóny je vám úplně jasné, co se na vás řítí. Trailer připomene nejznámější hrdiny z předešlého dílu a přejde do neuvěřitelně vygradované akční koláže, kterou popohání Williamsova muzika do závratných výšin. Dělá z osmého dílu opět masovou “must see” událost, na kterou se půjde do kina podívat i váš pes. Máme tu dabovaný i titulkovaný trailer Star Wars: Poslední z Jediů. A to hodinu po světové premiéře! Podívejte se!


Star Wars jsou jednoznačně ve filmovém světě pojmem, který zná opravdu každý. I díky tomuto faktu ukázka neprozrazuje vůbec nic. Stačí ji jen ukázat své postavy, pár voiceoverů a to celé zabalit do hudebního pozlátka. Je to trailer jak víno. NEUVĚŘITELNĚ SE TĚŠÍME!

Na režisérské sesli vystřídal J. J. Abramse Rian Johnson. Ten na svém kontě moc celovečeráků nemá, za zmínku stojí například Looper. Na poli seriálovém ale stojí za nejlepšími díly Perníkového táty – Ozymandias z páté série si stále drží neuvěřitelných 10/10 na IMDB. Vrací se všichni staří známí Daisy Ridley jako Rey, John Boyega jako Finn, Adam Driver jako Kylo Ren, Oscar Isaac jako Poe a samozřejmě Mark Hamill jako Luke Skywalker. V traileru se také mihne zesnulá Carrie Fisher jako princenzna Leia. Na poli záporáků tu kromě Kylo Rena dostane větší prostor Snoke v podání Andyho Serkise a hlavně Benicio Del Toro, který má zatím neznámou zápornou roli. Star Wars jsou zaplněny castingovými trefami, které jsou i na blockbusterovém poli na výši.

Kdo by se netěšil na nové Star Wars? Disney svým kupem od Lucasfilmu udeřil další hřebíček na hlavičku a bude do nás sypat filmy z předaleké galaxie hlava nehlava. Nám to určitě vadit nebude. Prosinec vyhlížíme s obrovským očekáváním.

Poslední Jedi vstoupí do kin 14. prosince v distribuci Falconu.

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: Falcon / Disney / Lucasfilm / Totalfilm © 2017