Rychle a zběsile 8 vjíždí do kin (soutěž o kolekce všech sedmi dílů)

Ve čtvrtek vstupuje do kin očekáváná osmička Rychle a zběsile. Jedna z nejúspěšnějších a nejvíc sexy franšíz filmového světa začala svou historii psát v roce 2001. Spolu s filmovými veličinami typu Star Wars či Harry Potter nebo Pán prstenů patří k nejvýdělečnějším sériím filmového byznysu. Je k ní upřen zrak médií a je zároveň obdivovaná i zatracovaná. V každém případě má na kontě miliony diváků i dolarů. Připomenout si všech předchozích 7 dílů můžete v kolekci Rychle a zběsile. Pěti z vás ji pošleme, pokud správně odpoví na soutěžní otázku.

V prvních dílech se hlavně závodilo a platilo, že veškeré konflikty šlo vyřešit férově a za volantem. V posledních dílech se začalo vše víc komplikovat, došlo k pokusům o sofistikované scénáře, až jsme došli přes sedmý díl a smrti jednoho z ikonických herců (Paul Walker) k osmému dílu. Trailery totiž naznačují, že tentokrát krom přitažlivého vizuálního hávu půjde i o “drama.” Soudržnost “rodiny” totiž bude porušena a Vin Diesel se trhne. Jak to vše dopadne a jak do toho promluví Charlize Theron vám řekneme už dnes odpoledne v prvních dojmech. To, že se série posouvá k áčkové nálepce dokládá i obsazení velkých hvězd. Kromě Theron se tu objeví třeba i Helen Mirren.

Soutěž o DVD kolekce Rychle a zběsile 1-7

Soutěž trvá od 11. dubna do 18. dubna 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „RZ8“. Formulář smí soutěžící odeslat pouze jednou. Pokud ho odešle víckrát, bude jeho IP adresa ze soutěže vyřazena.
Dodavatelem cen je společnost CinemArt, a.s.