Zákulisí Baby Drivera v extras videích (soutěž s filmem)

Akční a skvělým soundtrackem nadupaná novinka Baby Driver vjíždí už ve čtvrtek do kina. A to ve zběsilém tempu. Už dnes se ale můžete podívat na exkluzivní videa ze zákulisí. Baby pracuje pro Doca (Kevin Spacey), mafiána, kterému se daří úspěšná série bankovních loupeží, částečně i díky Babyho řidičským schopnostem. Kvůli stále stoupajícímu zájmu o jeho dovednosti a tomu, jak je uplatňuje, začíná Babyho stále silněji trápit svědomí, zejména poté, co se zamiluje do milé a pohledné servírky jménem Debora (Lily James) a pokažená loupež ohrožuje jeho vyhlídky na lásku a štěstí.
Vybrat si můžete ze čtyřech filmů o filmu. A uvnitř videí najdete také odpověď na naši soutěžní otázku. Hrajeme o filmové ceny a lístky do kina.

V prvním videu se dozvíte, kde se vlastně Baby vzal a kdo je, druhý klip představuje důležitost hudby ve filmu. Pustit si můžete i rozhovor s Anselem Elgortem a Lily James. Na našem YouTube kanále navíc najdete i dva originální české rozhovory s Anselem Elgortem a Eizou González a režisérem Edgarem Wrightem.



Soutěž o filmové ceny

Hrajeme o tašku, sluneční brýle, sluchátka a lístky do kina. Vylosujeme 5 z vás, kteří získají Baby Driver balíček s uvedenými dárky.

Soutěž trvá od 26. července do 2. srpna 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Baby Driver″
Dodavatelem cen je společnost Falcon.