Na dalšího Bonda netřeba čekat, jen na Craiga – vychází nový komiks

Než se dočkáme dalšího filmového přírůstku s Danielem Craigem, můžeme si čas ukrátit novinkovým příběhem agenta 007 v komiksové podobě. A ne tak ledajakým. Vychází totiž nová série grafických románů, která vzniká přímo v režii Ian Fleming Publications, dohlížející přímo na odkaz Iana Fleminga, literárního otce Jamese Bonda. Ta si ke spolupráci na nových Bondových příbězích v grafické podobě vybrala nakladatelství Dynamite. V Česku komiks v James Bond 007 Vargr vydává Comics Centrum.

Příběhy pak svěřili uznávanému a zkušenému scenáristovi Warrenu Ellisovi, který si vymínil, že bude psát své vlastní Bondovy příběhy, nikoliv adaptace existujících knih. Ty pak vynikající reálnou kresbou doplnil Jason Masters.

Zde si můžete ukázkou knihy virtuálně zalistovat:

Výsledkem je akční jízda plná tvrdé akce, svůdných žen, gentlemanství a suchého britského humoru, která si bere za základ to nejlepší z původních Flemingových knih i všech filmů. Čtenářům se tak dostávají do rukou nové plnohodnotné bondovské příběhy, které pouze nezneužívají zavedenou značku a dokážou potěšit všechny milovníky Bonda, ať už dávají přednost knihám nebo filmům s jakýmkoliv představitelem titulní role.

James Bond 007 – Vargr

VARGR je prvním z příběhů zcela nové série komiksů s Jamesem Bondem, která navazuje na to nejlepší z původních filmů i románů Iana Fleminga.

James Bond se ujímá pracovních povinností zesnulého kolegy ze sekce 00. Místem jeho nasazení je Berlín, kde má za úkol rozbít nový drogový gang. Bond nemá sebemenší tušení, jak obtížná a nebezpečná tahle mise je, a jak mocným silám se bude muset postavit. V Berlíně bude pořádně horko…

James Bond 1: Vargr“
Autoři: Warren Ellis, Jason Masters
V překladu Pavla Rese vydává v pevné knižní vazbě s matným laminem a parciálním lakem nakladatelství Comics Centrum
176 plnobarevných stran
Doporučená cena: 419,- Kč.
Nakladatel doporučuje pro čtenářskou kategorii 14+