Rychlá a zběsilá soutěž o celou sérii a nejnovější osmičku na DVD a BD

Rychle a zběsile pomalu ale jistě spěje k jedné z největších filmových sérií filmové historie. Veleúspěšná filmová franšíza má na kontě čerstvě už osmý díl, který právě vstupuje na DVD a Blu-ray od Bontonfilmu. Máme pro vás soutěž nejen o nejnovější osmý díl, ale o celou kolekci předchozích sedmi filmů na DVD. Jeden z vás navíc ke kolekci získá novinku na Blu-ray.

Z původně závoďácké série tak trochu provinčního charakteru se s každým dalším stamilionem na studiových kontech stával víc a víc nadupaný blockbuster. A vůbec nikdo (krom kritiků) neřešil scenáristické nedostatky nebo množství nesmyslů, které každý díl provázejí. Rychle a zběsile je totiž především popcornová zábava. I když poslední tři díly naznačují scenáristické ambice. Režijně tu totiž bývá vše v pořádku, pouze příběh míří na komoru a je celkem prostinký.

Nechybí komediální hláškování, ať už konverzačky pod kapotou nebo špičkování mezi Dwaynem Johnsonem a Jasonem Stathamem. Posledně jmenovaný navíc získává v průběhu filmu ještě dalšího „menšího“ parťáka, který zajistí nášup dalších úsměvů.
Co se dá říct o osmičce téhle šílené série v jedné větě? Že fanoušky nezklame. A to není málo.

Soutěž o Rychle a zběsile kolekci a Rychle a zběsile 8

Soutěž trvá od 6. září do 14. září 2017. Pokud chcete použít soutěžní email soutez@totalfilm.cz, nezapomeňte uvést do předmětu „Rychle a zběsile 8″
Dodavatelem cen je společnost Bontonfilm, a.s.