Menu

TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
TotalFilm YouTube logo TotalFilm Spotify logo TotalFilm Instagram logo TotalFilm Facebook logo
Infobox ikona

UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER DEADPOOL & WOLVERINE? Pokud vám unikl, pusťte si ho tady.

Black Panther poutá na únor plnohodnotným trailerem (video)

S blížící se premiérou nového Thora samozřejmě nabírá na otáčkách i aktivita marketingového oddělení Marvelu. To se nám rozhodlo připomenout, že příští rok nás nečekají jen velkolepí Avengers, ale hned v únoru ještě sólovka Black Panthera. Máme tu premiéru traileru.

Ten se už objevil v Civil War a samozřejmě bude mít i svou roli v týmovce, takže jeho únorová jízda je opravdu bravurně načasovaná. V Marvelu jednoduše vědí, co dělají. Black Panther za sebou má už jen teaser, který nás pěkně navnadil, trailer se do toho opírá naplno. Za zajímavého mixu instrumentálky s hiphopovým beatem se film jeví jako velkolepý akční film, který bude dokonce opepřen sci-fi prvky, to abychom byli na květnový příchod Thanose v Avengers připraveni na výbornou. Futuristická Wakanda, ze které Black Panther pochází, taktéž vybízí i designovým hrátkám, kde se mísí futurismus s africkými kořeny. Vypadá to opravdu zajímavě. Dočkáte se i představovačky záporáků, takže směle na trailer!

Režíruje Ryan Coogler, který je podepsaný pod povedeným Creedem a v hlavních rolích se ukáží Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Forest Whitaker a Andy Serkis.
Black Panther skočí do kin 15. února 2018 v distribuci Falconu.

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto/video: CinemArt © 2017

TotalFilm YouTube logoTotalfilm kanál TotalFilm Spotify logoTotalfilm podcast