Devítka Rychle a zběsile až v roce 2020 – nejdřív přijde spin-off

Hádali se na place, hádali se na instagramu a teď je to konečně tady. Dwayne Johnson s Jasonem Stathamem opravdu natočí spin-off ze světa Rychle a zběsile! Agent Hobbs a padouch Deckard si tak po mírném hláškování v osmičce odskočí do samostatného filmu, kde by se podle zákulisních zpráv měli postavit opět záporačce Cipher. A čekat budeme do 26.července 2019, kdy se zatím nepojmenovaný film přiřítí do kin.

Rychle a zběsile 8 (foto: CinemArt)

Zpátky k nakousnutým hádkám. O tom, že Vin Diesel je na place Rychlé a zběsilé série mírně nezodpovědný, jsme už párkrát slyšeli. The Rock (Dwayne Johnson) o tom dokonce psal na svých sociálních sítích, kdy přímo nejmenoval, ale bylo nadmíru jasné, kdože si to na natáčení scén chodí, kdy se mu zachce. Na natáčení osmičky se Rock s Dieselem skoro nesetkávali, ale naopak si padl do oka se Stathamem. Z poslední doby se k dění na sítích vyjadřoval Tyrese Gibson, představitel Romana, kdy přímo adresně žádal Rocka, aby odmítl spin – off a nerozbíjel tak rodinu. Jak to všechno dopadlo už víme… mírné neshody tak budou pronásledovat i devítku Rychle a zběsile, která se dokonce kvůli spin-offu odsouvá na 10. dubna 2020!

Rychle a zběsile 8 (foto: CinemArt)

Teď k režisérským spekulacím. Kolem spin-offu se údajně motá Shane Black! Ten má za sebou například Iron mana 3, nebo nového Predátora (2018) a stojí za scénářem Posledního skauta. No a jak je to s devítkou Rychle a zběsile? Celou zběsilou partu si totiž pravděpodobně srovná do latě Justin Lin, který víceméně stojí za rozmachem celé série. Ale to už jsou pouhé spekulace. Ať to skončí jakkoliv, pokračování miliardové série do nás studio Universal bude rvát pod parou – železo se musí kout dokud je žhavé!

Petr Račko, Totalfilm.cz
foto: CinemArt

Napište nám co si myslíte

Nebojte, Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.