Auta 3 přijíždí na Blu-ray (soutěž)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá talentovaná trenérka Cruz Ramirezová, která by sama chtěla prorazit, a vzpomínky na báječného Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve finále závodu o Zlatý píst všem dokázat, že nepatří do starého železa. Třetí pokračování legendárních pixarovek Auta právě vychází na Blu-ray od Magix Boxu. Soutěžte s námi o knížky, Blu-raye s filmem a plakát podepsaný českým dabérem Bleska Richardem Krajčem.

Auta je jedna z nejúspěšnějších franšíz studií Disney a Pixar. Na své pouti se ve filmu Auta 3 Blesk McQueen setkává s řadou nových a pozoruhodných postav, a tvůrci filmu s úkolem vdechnout jim život oslovili ty nejtalentovanější herce. Ať už je řeč o odhodlaném trenérovi, který hodlá znovu rozdmýchat Bleskovu skomírající kariéru, nebo skupinu legendárních závodníků, kteří ve své době závodili po boku samotného Doktora, je zcela jasné, že postavy snímku Auta 3 nenechají diváky lhostejnými.

Soutěž o Blu-ray a knihy a podepsaný plakát filmu Auta 3

Soutěž probíhá od 21. do 28. listopadu 2017 včetně. Pokud chcete soutěžit emailem, nezapomeňte do předmětu napsat Auta 3 a zašlete včetně kontaktních údajů na soutez@totalfilm.cz | Dodavatelem cen je společnost Magic Box.

Článek jsme oštítkovali takto: