Padesát odstínů naposledy – Christian a Anastasia čelí psychopatovi (soutěž)

Potřetí a naposledy. Jamie Dornan a Dakota Johnson přicházejí už jako manželé Greyovi, aby čelili nebezpečí a zároveň si konečně užívali jeden druhého. Na první pohled to dohromady moc nejde, ale miliardář Christian se svou ženou ve třetím dílu světoznámé ságy Padesát odstínů svobody zvládnou obojí. Knižní série Padesát odstínů patří mezi nejúspěšnější bestsellery 21. století. Film Padesát odstínů šedi s 256.470 diváky stále drží rekord v návštěvnosti českých kin za první víkend promítání. Uvidíme, jaká čísla udělá poslední díl, který příběh pohádkové dvojice uzavírá.

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Jonhson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů.

Padesát odstínů svobody (foto: CinemArt)

Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory.

Soutěž o 5×2 vstupenky do kina a bondážní pásky

Soutěž trvá od 7. do 14. února 2018. Pokud chcete použít místo formuláře soutěžní email, napište odpověď na soutez@totalfilm.cz
Nezapomeňte do předmětu uvést „Padesát odstínů“.
Ceny do soutěže věnoval CinemArt.